Haberler

Çekek Yeri İçin Bakanlık Yetkililer Bekleniyor

Matso Başkanı Şükrü Vural, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün Tekne İmal ve Çekek Yeri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ndeki İncelemesinin Ardından Bakanlık Tarafından İstenilen Belgelerin Gönderildiğini, Bakanlıktan İnceleme İçin Gelecek Yetkilileri Beklediklerini Bildirdi

MATSO Başkanı Şükrü Vural, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün Tekne İmal ve Çekek Yeri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ndeki incelemesinin ardından bakanlık tarafından istenilen belgelerin gönderildiğini, bakanlıktan inceleme için gelecek yetkilileri beklediklerini bildirdi.

Şükrü Vural, yaptığı yazılı açıklamada, Manavgat Tekne İmal ve Çekek Yeri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi için, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün 21 Ağustosta ilçeye geldiğini ve projenin hayata geçirileceği yerde incelemelerde bulunduğunu hatırlattı.

Bakanlığın daha sonra Antalya Valiliği, İl Özel İdaresi ve Manavgat Belediyesi'nden 1/25000 ölçekli topografik harita ve 1/5000 ölçekli kadastral paftayı istendiğini anlatan Vural, bakanlık tarafından görevlendirilecek yetkililerin ise önümüzdeki günlerde projenin hayata geçirileceği yerde incelemelerde bulunacağını bildirdi.

Vural, Tekne İmal ve Çekek Yeri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin denizcilik sektörünün geliştirilmesi, Manavgat Irmağı ve denizin daha planlı ve etkin kullanımı, tekne, bot ve yat faaliyet işletmeciliğinin üst seviyeye çıkarılması, sektördeki işletmelerin ilçe dışında harcadıkları zaman ve maddi kaybın önüne geçilmesi, iş alanları yaratılarak istihdam artışına katkı sağlanması için gerekli olduğuna işaret etti.

(MT-GÜÇ-NÖZ) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title