Haberler

CarrefourSA'da şok eden görüntü: Reyona giren kedi kavurmayı yedi

Güncelleme:

CarrefourSA'da şarküteri reyonunda dolaşan kedi, kavurma yedi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntü sosyal medyada büyük tepki çekti.

İddiaya göre, görüntüler Beylikdüzü CarrefourSA şubesinde kaydedildi. Bir kedi, şarküteri ürünlerinin bulunduğu reyona girdi ve kavurmayı afiyetle yedi.

HİÇBİR ÇALIŞAN MÜDAHALE ETMEDİ

Kedinin şarküteri reyonunda karnını doyurduğu anlarda hiçbir çalışanın olmaması ve bir müdahalede bulunmaması dikkat çekti.

HİJYEN KURALLARI HİÇE SAYILDI

Hijyen kurallarının hiçe sayıldığı o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Kameraya yansıyan görüntülerde şarküteri reyonuna giren kedinin kavurmayı yemesi yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

CarrefourSA Beylikdüzü Yerel Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (4)

Mikail arman:

Afiyet olsun bu sevimli kediye O Ayrıca kedi, pis bir hayvan değildir.Rayon'da kedinin dokunduğu besin ve ürünler temizlenip atılır, temizlenir.Sorun kalmaz. Kedinin yediği bir parça yiyecekle'de carrefour iflas etmez !

30
18
yanıtYanıtla
Hek Tor:

La yakinda trafolara girecek ve bu yüzden hayatlarini kaybedecek olan kedileri rahat birakin, hosgörün o kurtaricilari...

14
10
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Birakin kediyi rahatca keyfini cikarsin hayatinin... Yakinda trafolara girecekleri ve de bu dünyayi terk-i hayat eyleyecekleri icin rahat birakin, hosgörün beyaaaa.

13
7
yanıtYanıtla
koray kılıç:

heee devletimizin yeni hedefi carfore arkadaşlar demekki

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title