Haberler

Bursagaz Sanayicilere Bilgi Verdi

Bursagaz, Epdk Tarafından Yayınlanan Şebeke İşleyiş Düzeni Yönetmeliği (Şid) ile İlgili Bir Bilgilendirme Toplantısı Düzenleyerek, Sanayi Kuruluşlarına Bilgi Verdi.

Bursagaz, EPDK tarafından yayınlanan Şebeke İşleyiş Düzeni Yönetmeliği (ŞİD) ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenleyerek, sanayi kuruluşlarına bilgi verdi.

Bursagaz, müşterisi olan sanayi kuruluşlarını bilgilendirmek amacı ile toplantı düzenledi. Almira Otel'de gerçekleştirilen toplantıya 54 sanayi kuruluşu katıldı. Toplantıda sanayicilere, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yayınlanan Şebeke İşleyiş Düzeni (ŞİD) Yönetmeliği hakkında bilgi verildi. Yönetmeliğin içeriği, gerektirdikleri, yeni dönem sözleşmeler ve revizeler ile ilgili detaylar anlatıldı. Bursagaz Stratejik İş Geliştirme ve Değerlendirme Sorumlusu Bekir Sami Acar tarafından gerçekleştirilen ve yönetmeliğin anlatıldığı sunumun ardından, Bursagaz Pazarlama Satış Müdürü Bülent Şen ve Tahakkuk Sorumlusu Mehmet Aydın, sanayicilerin yönetmelik hakkında sorularını cevaplandırdı. Toplantıda ayrıca Bursagaz İşletme Bakım Sorumlusu Ayhan Tanrıverdi tarafından Bursagaz'ın 7/24 kesintisiz hizmet sunan 187 Doğalgaz Acil Servisi hakkında bilgi verildi.

(MŞ)

29.12.2007 12:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title