Haberler

Bölge Çiftçilerinin Umudu Haline Gelen Kayseri Şeker'in Lisanslı Depo Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

2015 yılını yatırım yılı olarak belirleyen Kayseri Şeker tarafından 61. kampanya dönemi başlangıcında temeli atılan Boğazlıyan ve Şarkışla’da yapımı devam eden lisanslı depoların 2016 hasat dönemine yetiştirilmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

2015 yılını yatırım yılı olarak belirleyen Kayseri Şeker tarafından 61. kampanya dönemi başlangıcında temeli atılan Boğazlıyan ve Şarkışla'da yapımı devam eden lisanslı depoların 2016 hasat dönemine yetiştirilmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve yönetim kurulu üyeleri çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Öte yandan Kayseri Şeker tarafından 12 bölgede randevulu söküm sistemine uygun söküm yapılarak randevu gününe kadar pancarların tarla silolarda bekletilmesinin üretici tarafından benimsenmesinin olumlu bir gelişme olduğuna dikkat çekilirken, Başkan Akay ve diğer yöneticiler pancar kantarlarındaki pancar teslim alma ve nakliye çalışmalarını da yerinde inceledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Şeker Hüseyin Akay Boğazlıyan Şarkışla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title