Haberler

Batmanlı Öğrenciler Başkan Güzelbey'i Ziyaret Etti

Batman Gercüş İlçesi Arıca Köyü İlköğretim Okulunda Okuyan 18 Öğrenci Gaziantep Büyükşehir Başkanı Asım Güzelbey'i Makamında Ziyaret Ederek Teşekkür Ettiler.

Batman Gercüş ilçesi Arıca Köyü İlköğretim Okulunda okuyan 18 öğrenci Gaziantep Büyükşehir Başkanı Asım Güzelbey'i makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek'in doğduğu Batman Gercüş ilçesi Arıca Köyü'ne Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey Aralık ayında ziyaret etmişti. Bugün ise öğrenciler Başkan Güzelbey'e teşekkür ziyaretinde bulundular. Arıca Köyü öğrencilerinin yaptığı ziyarette bir konuşma yapan Başkan Güzelbey "Çocuklarımız şehrimize dün geldiler. Aralık ayında Arıca Köyü'ne yaptığımız iyileştirme çalışmalarına teşekkür etmek için burada bulunuyorlar. Çocuklarımızın burada bulundukları süre içerisinde çeşitli yerleri görmelerini, yeni bir ortamla tanışmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Belediyeden sonra çocuklarımızı alış veriş merkezlerine, sinemaya, müzeye, eğlence merkezlerine götüreceğiz. Batman'da kurduğumuz sıcak ilişkilerimiz ve dostluğumuz devam edecektir. Çocuklarımıza Arıca'da üşümesinler diye birer kaban hediye ediyoruz" dedi.

Bugüne kadar sadece Diyarbakır'ı gördüğünü söyleyen bir öğrenci Gaziantep'i daha çok beğendiğini söyledi. Fotograf çekmeyi seven Tahir adlı bir öğrenci ise Başkan Güzelbey'in grupla ve makamında fotografını çekmek istediğini söylemesi üzerine, Güzelbey öğrencilerin hepsine birer fotograf makinesi hediye etti. Öğrenciler, öğretmenler günü anısına Başkan Güzelbey'e yöreye ait el dokuması küçük bir kilim hediye ettiler.

(TB-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title