Haberler

Başkan Yılmaz Hastalara Moral Veriyor

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta olduğu gibi bu hafta da hastaları evlerinde ziyaret ederek moral verdi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta olduğu gibi bu hafta da hastaları evlerinde ziyaret ederek moral verdi.

Aylardır hasta ziyaretlerini geleneksel hale getiren ve belediye tarafından tespit edilen hastaları evlerinde ziyaret eden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu hafta da 'geçmiş olsun' ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Yılmaz'ın bu haftaki ziyaretlerine Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve eşi Güler Yılmaz katıldı. Başkan Yılmaz ve beraberindekiler bu hafta üç ayrı adrese giderek hasta yakınları ve hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Hasta ziyaretlerinin herkese sıradan bir ziyaret gibi görünebileceğini söyleyen Yılmaz, "Bizler bunu adet haline getirdik. Çünkü hastalıklarla mücadele eden insanlar karşısında sizleri görünce mutlu oluyorlar. Ayrıca gittiğimiz evlerde hastaların şikayetleriyle ve istekleriyle karşılaşabiliyoruz. Belediye olarak da bunlara yardımcı oluyoruz" dedi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title