Haberler

Başkan Tuna'nın Gülnar Gezisi

Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Tuna, aday adaylığı çalışmalarına devam ediyor.

Toroslar Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hamit Tuna, aday adaylığı çalışmalarına devam ediyor.

Köy, belde ve ilçe gezilerini sürdüren Başkan Tuna, son olarak belediye meclis üyeleriyle birlikte Gülnar ilçesini ziyaret etti. Gülnar gezisine MHP Gülnar İlçe Teşkilatı ve Gülnar Belediyesi'ni ziyaret ederek başlayan Tuna, ilçe teşkilatında vatandaşlara hitap etti.

MHP Gülnar İlçe Başkanı Nebi Ulupınar, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel ve vatandaşlar tarafından karşılanan Tuna, yeni çıkan Büyükşehir Belediyeler Yasası ile artık Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin daha önemli bir konuma geldiğini vurguladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin MHP'li kadrolar tarafından yönetilmesi gerektiğini kaydeden Tuna, bu nedenle aday adayı olduklarını ve MHP'nin sonuca ulaşması için ellerinden gelen gayreti sarf edeceklerini belirtti.

Kendisiyle birlikte MHP'nin 3 önemli aday adayı olduğunu hatırlatan Tuna, iki dönemdir Toroslar'da sundukları başarılı hizmetleri Mersin geneline yaymak istediklerini ve bunu başaracak bilgi birikimi ve deneyime sahip olduklarını söyledi. 9,5 yıllık belediye başkanlığı görevinde başarılı hizmetlere imza attıklarını ve bu hizmetlerle partili partisiz her kesimin takdirini topladıklarını kaydeden Tuna, ortaya koyacakları projeler ile Mersin'i huzur, güven, ticaret, turizm ve lojistik kenti yapacaklarını vurguladı.

Başkan Tuna Gülnar İlçe Teşkilat ziyaretinin ardından, Gülnar'da bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Tuna, herkesle tek tek selamlaştı. Hamit Tuna daha sonra esnafları gezerek onların sorunlarını dinledi ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devralır almaz bu sorunları çözüme kavuşturacaklarının mesajını verdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Tuna Toroslar Gülnar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title