Haberler

Başkan Çiftçi'den Takdir ve Teşekkür Alan Öğrencilerine Kalem Seti

Van'ın Erciş İlçesi Merkez İlköğretim Okulu'nda Takdir ve Teşekkür Alan Öğrenciler Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci Tarafından Kalem Seti ile Ödüllendirildi.

Van'ın Erciş ilçesi Merkez İlköğretim Okulu'nda takdir ve teşekkür alan öğrenciler Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci tarafından kalem seti ile ödüllendirildi.

Başkan Çiftçi'nin ilçe dışında olması sebebi ile karne dağıtım öncesi belediye görevlilerinden oluşan ekip, okula gidilerek takdir ve teşekkür alan 116 öğrenciye dolma kalem seti ile okul kütüphanesine kitap seti hediye etti. Erciş Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Fikret Kaya, Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci'nin her zaman eğitime büyük katkısının bulunduğunu belirterek, 'Öğrencilerin bu mutlu gününde onları hediye ile ödüllendirip, okul kütüphanemize kitap armağan eden başkanımıza, öğretmen öğrenci ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

(NÇ-MET-Y) 13.06.2008 16:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title