Haberler

Balıkesir: Zeytinli Yedigün Mojo Rockfest

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Zeytinli Beldesi'nde bu yıl 2.'si düzenlenen Rock Festivali'nde, bazı gençler Yüksek Sadakat grubunun parçalarıyla kendilerinden geçerken, bazıları da protesto etti.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Zeytinli Beldesi'nde bu yıl 2.'si düzenlenen Rock Festivali'nde, bazı gençler Yüksek Sadakat grubunun parçalarıyla kendilerinden geçerken, bazıları da protesto etti.

Zeytinli Belediyesi ile Poem Müzik tarafından düzenlenen Zeytinli Yedigün Mojo Rockfest'in ikinci gününde sahne alan Yüksek Sadakat grubunu yaklaşık 60 bin kişi izledi. Sahilde su gibi bira tüketen gençler Yüksek Sadakat'in parçalarıyla kendilerinden geçti. İzleyenler arasından bir grup ise, sahne alan Yüksek Sadakat ekibini protesto etti. Sahnedeki grubun parça aralarında küfür ederek eylemlerine devam eden protestocu grup ise güvenlik görevlileri tarafından tespit edilerek dışarıya atıldı. Seyirciler arasında alkol duvarını aşan bazı bayan seyirciler ise, erkekler tarafından tacize uğrayınca güvenlik görevlilerinden yardım istemek zorunda kaldı.

Kendilerini çok büyük bir kalabalığın izlemeye gelmesinden büyük mutluluk duyduklarını, protesto eden gençler dahil herkesi çok sevdiklerini söyleyen Yüksek Sadakat vokali ve solisti Cemil Demirbakan, "Zeytinli Rock Festivali'ne bu yıl ikinci kez katılıyoruz. Geçen sene de katılmıştık. Geçtiğimiz yıl albümümüz yoktu, ama bu sene var. Şimdiye kadar birçok konser verdik, ancak en keyifli olanı buydu. Müziği seven bütün rockçılar, bugün büyük bir samimiyetle biraraya geldi. O yüzden bu festivalden çok büyük bir haz duyduk. Kazdağları eteklerinde, olağanüstü bir ortamda, deniz kenarında, oksijenin en bol olduğu bir yerde festival yapıldı. Ambiyans olarak bir müzisyenin çalmak istediği ender yerlerden biri olsa gerek. Çünkü burası inanılmaz bir yer ve ben burada her şeyi buldum. Organizasyonun ne kadar iyi olup olmadığı benim için önemli değil. Önemli olan katılan insanların, dinlemeye gelenlerin samimiyetlerinin gerçek olması. Her türden insan vardı. Hepsini çok seviyoruz. Hepsi çok tatlılar. Bağırmaları, tekme atıp hareketler yapmaları çok hoşumuza gidiyor. Ortam çok doğal olduğu için gerçekçiliğiyle beraber her şey akıp gidiyor" dedi.

Gecede sahneye çıkan grupları izlemeye gelen rockçı gençlere kepçelerle bira taşınması ise dikkat çekti. Festivalin ikinci günü Şehrin Azizleri, Metaroth, Aydilge, Yüksel Sadakat ve Mavi Sakal'ın sahne almasıyla son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title