Haberler

Aktisad Başkanı Cesur Açıklaması

AKTİSAD Başkanı Soner Cesur, 2012 yılda yarım bırakılan ya da eksik kalan işleri 2013 yılında tamamlamak istediklerini söyledi.

AKTİSAD Başkanı Soner Cesur, 2012 yılda yarım bırakılan ya da eksik kalan işleri 2013 yılında tamamlamak istediklerini söyledi.

Cesur, yaptığı açıklamada, bir yılın değerlendirmesini ve 2013 yılından beklentilerini dile getirdi.

Oldukça yoğun geçen bir yılı geride bıraktıklarını ifade eden Cesur, 2012 yılında AKTİSAD adına sevinebilecek çok güzel şeylerin olduğunu belirtti.

Cesur, "Türkiye'ye ve dünyaya yön verecek gücümüz varken bu gücü başka yerlerde harcamayalım. Bir birimize çok dua edelim ve huzur dolu bir yıl geçirelim inşallah" dedi.

Cesur, şunları kaydetti:

"2012 yılı içinde sadece Konya da 30'a yakın etkinlik yaptık. İki tane yurt içi iş gezisi yaptık. Ayrıca bu yılda konferanslar, seminerler, eğitimler verildi. Binlerce insan bu eğitimlerden istifade etti. Genç AKTİSAD ve Bayan AKTİSAD komiteleri kuruldu. İkili iş görüşmeleri oldu bu köprülerde, dostluklar kuruldu. Yeni Ticaret yolları, ipek yolları oluştu. O yüzden 2012 çok verimli geçti diyebilirim. Bütün bu faaliyetler üye sayısına yansıdı. 2013 yılının da aynı şekilde verimli geçeceğine inanıyoruz. 2012 yıldan yarım bıraktığımız ya da eksik oldu dediğimiz işlerimizi 2013 yılında tamamlamak istiyoruz. Çok daha önemli projeler ve etkinliklerle yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz. İnşallah huzur dolu bir yıl geçiririz. 2012 de çok üzüldüğümüz, birlikte ağladığımız hadiseler cereyan etti. Aynı şeylerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. 2013 yılının barış ve esenlik dolu bir yıl olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyoruz."

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title