Haberler

AK Parti İzmir İl Başkanı'ndan 'Sahte Transfer' Haberlerine Cevap

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Ercan Küçükkaya'nın AK Parti'yle Uzaktan Yakından İlgisi Olmadığını Belirterek "AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi'nde 21 Kişiye Sembolik Olarak Rozet Takarak 3 Bin Kişinin Partimize Katılımını Sağladı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Ercan Küçükkaya'nın AK Parti'yle uzaktan yakından ilgisi olmadığını belirterek "AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Kadın Kolları Kongresi'nde 21 kişiye sembolik olarak rozet takarak 3 bin kişinin partimize katılımını sağladı. Ancak Ulusal bir gazetenin yerel ekinde habere konu olun Ercan Küçücükkaya'nın partimize katılımı söz konusu değildir. Ercan Küçükkaya'nın AK Parti'yle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Asılsız listelerle suni gündem yaratılmaktadır. Süleyman Köklü, Süleyman Çağlan, Hüseyin Güngör, Emin Özer, Şenol Karatepe, Feyyaz Sungur da AK Parti'ye katılmamıştır. Adı geçen isimlerle herhangi bir görüşme dahi yapılmamıştır" dedi.

(YK) 13.03.2008 17:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title