Haberler

Adana Galericilerde Yeni Başkan Şen Oldu

Adana Hediyelik Eşya Satıcıları ve Oto Galericiler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulunda yeni başkan bir oy farkla Velat Şen oldu.

Adana Hediyelik Eşya Satıcıları ve Oto Galericiler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulunda yeni başkan bir oy farkla Velat Şen oldu.

Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası'ndaki Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurulun divan başkanlığına oy birliğiyle TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık, Yardımcılıklarına da Birlik Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Birlik Disiplin Kurulu Üyesi Murat Yağmur seçildiler.

Birlik ve Divan Başkanı Barışık, Bakanlık Temsilcilerinin salonda yeterli çoğunluğun bulunduğu yolundaki oluru ile gündem gereği saygı duruşu yaptırdı, İstiklal Marşımız okundu. Daha sonra Oda Genel Sekreteri Songül Nacar tarafından yönetim, denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço okunarak oylamaya sunuldu ve kabul edildi.

Divan Başkanı Barışık, demokrasilerin gereği olarak seçimlerin yapıldığını ve genel kurulun her iki adaya da hayırlı uğurlu olmasını dilediğini belirterek seçimlere geçilmesini istedi.

Daha sonra iki listeyle girilen seçimde 210 üyenin oy kullandığı tespit edildi. 3 oy geçersiz sayılırken, 103 alan Mehmet Güveloğlu, 104 oyla seçimi kazanan rakibi Velat Şen'i kutlayarak görevinin hayırlı olmasını diledi.

Başkan Velat Şen'in yönetim kurulu listesinde Zülfükar Güneş, Murat Tuğa, Kadir Taycı, İsmail Garipoğlu, Murat İnaç, Veysel İşlek, Denetim Kurulu'nda ise M.Sami Yavuz, Yusuf Malkoç, Fikret Baytan yer alıyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Göktaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title