Haberler

Son dakika haber... 14. Geleneksel Şile Yağlı Güreşleri için geri sayım başladı

Güncelleme:

Son dakika haberler... - 14. Geleneksel Şile Yağlı Güreşleri için geri sayım başladı Yiğitler Şile'de Er Meydanı'na çıkıyor Şile Belediyesi tarafından bu yıl 14.'sü düzenlenecek olan Geleneksel Şile Yağlı Güreşleri 13 Ağustos 2021 tarihinde, birbirinden değerli güreş sporcularını misafir etmeye hazırlanıyor.

- 14. Geleneksel Şile Yağlı Güreşleri için geri sayım başladı

Yiğitler Şile'de Er Meydanı'na çıkıyor

İSTANBUL - Şile Belediyesi tarafından bu yıl 14.'sü düzenlenecek olan Geleneksel Şile Yağlı Güreşleri 13 Ağustos 2021 tarihinde, birbirinden değerli güreş sporcularını misafir etmeye hazırlanıyor. 14 farklı boyda güçlerini ve tekniklerini er meydanında sergileyecek olan güreşçilerin yanı sıra baş pehlivanlar da er meydanında ter dökecekler.

Ali Gürbüz ; Recep Kara, İsmail Koç, Fatih Atlı ve Serhat Gökmen gibi önemli sporcuların yarışacağı yağlı güreşlerde dereceye giren sporcular madalya, kupa ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilecek. Şile Belediye meydanında Mehteran Takımı gösterisi ve sporcuların kortej yürüyüşü ile başlayacak olan etkinlikler pek çok güreş sever tarafından heyecanla bekleniyor.

Başkan Ocaklı: "Ata sporu geleneğimizi yaşatmaya devam edeceğiz"

13 Ağustos'ta 14.'sü düzenlenecek olan turnuva hakkında bilgi veren Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, ata sporu olan yağlı güreşlerin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için Şile Belediyesi olarak her türlü gayreti gösterdiklerini ve geleneksel hale gelmiş güreş turnuvasının, hem sportif hem de kültürel değerler açısından önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Başkan Ocaklı, Şile Belediyesi olarak bu değeri yaşatmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Kara Ali Gürbüz Şile Yerel Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title