Haberler

Yayıncı kuruluş tarihi protestoya böyle sansür uyguladı

Güncelleme:

Kulüpler Birliği'nin gün içerisinde yaptığı açıklama doğrultusunda Fatih Karagümrük-Galatasaray maçının ilk dakikasında futbolcular, yayıncı kuruluşu protesto etti. Yayıncı kuruluşun bu esnada ekrana takım kadrolarını getirmesi dikkat çekti.

Süper Lig'de 13. haftasında oynanan Fatih Karagümrük- Galatasaray maçının başlangıcında Kulüpler Birliği'nin aldığı karar doğrultusunda futbolcular yayıncı kuruluşu protesto etti.

Karşılaşmanın ilk dakikasında topa dokunmayan futbolcuların bu görüntüsünü yayıncı kuruluş ekrana takım kadrolarını vererek sansür uyguladı.

Yayıncı kuruluştan tarihi protestoya böyle sansür uyguladı(Not: Görüntü Bein Sports'tan alınmıştır)

PROTESTO EDİLECEĞİ DUYURULMUŞTU

Süper Lig Kulüpler Birliği ile TFF 1. Lig Kulüpler Birliği, bu hafta oynanacak karşılaşmalarda başlama düdüğüyle birlikte futbolcuların 60 saniye süresince mücadele etmeyerek protesto eyleminde bulunacağını açıklamıştı.

Süper Lig'de haftanın açılış maçı olan Fatih Karagümrük ile Galatasaray karşılaşmasında iki takım futbolcuları 60 saniye boyunca topa dokunmadı. Protestonun ardından müsabakaya Galatasaraylı futbolcuların paslaşmasıyla başladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Karagümrük Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Alperen:

koca turkiye ligi maçlarının yayınlarını bile katarlara verdik daha ne olsun bize bu mustehak hatta az bile

10
3
yanıtYanıtla
KRAL:

İNGİLİZLERE FRANSIZLARA VERSEK BU KADAR SESİNİZ CIKMAZDI.

yanıt6
yanıt3
Erkan:

Katar avrupa liglerini de veriyor.

yanıt0
yanıt0
Kasım:

Bu lige para veren mi var ? Cumhurbaşkanı istemese onlarda bu parayı hayatta vermez. Hangi yabancı ülkeye satabilirsin bu ligi. Kendi kendimize büyük derbi uyduruyoruz ama izleyen taraftarlardan başka bir Allah''ın kulu yok. . .

yanıt0
yanıt0
mehmet:

beinsport gs ye çalışıyor. dünkü maçta maç bitiminde marcou nun rakibine yumruk atmasını görüntülerini yayınlamadılar. gs lobisi türk futbolunu bitirdi. haram kazanılan kupalar ve sonucunda avrupada sıfır çekip ülke puanını düşürdüler. hakkedenin sampiyon oldugu bir igimiz olsa daha çok izlenir ve daha çok decoder satılır. ama turkiyede kimin taraftarı çoksa o nu sampiyon ediyorlar

7
1
yanıtYanıtla
Nirvana:

Katılıyorum . Gs derin devlet gibi . Kim güçlü ise onlarla işbirliği yapıyorlar . Ali Tanrıyar , Mesut Yılmaz , Mehmet Ağar , Feto örgütü . . . Hepsi zaman içinde güçlü iken Gsyi destekledi . Fatih Terim mafya gibi . Gazetecileri sanıyorum besliyor . Bu kadar taraflı ve koruyucu gazatecilik cezalandırılmalı . Meslekten men gelmeli . Dün Gs nin kazandığı penaltıya penaltı diyen yorumcular hapis cezası almalı . Mesleğe ihanet suç olmalı .

yanıt7
yanıt2
Kasım:

Dijitürk ayıp etmiş. Avrupada fısıl fısıl esen, adını sanını duymağımız kişilere futbolcu diye milyonları akıtan, hatta menajerlerine nedense daha fazla bile veren bu süper futbol kulüplerimiz sadece sizden, kene gibi yapışıp medet umuyor. Siz de ayıp etmişsiniz.

5
1
yanıtYanıtla
Ra:

Dijitürk Değil bu.. Zaten sikinti, Dijitürk olmamasi

yanıt0
yanıt0
Yazik:

Wallah bir galatasarayli olarak diyorum dün galanin kazandigi penalti penalti degildi onun icin yenildigine hic üzülmedim allah yukarda var niye var anlamafim hakrmler dahada hata yapiyor

5
0
yanıtYanıtla
salim:

yayıncı kuruluşunun yerinde olsam anında sözleşmeyi fes ederim. adamlar parasıyla rezil oluyorlar.

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title