Haberler

Pedallayan Kadınlar Bisiklet Akademisi Eğitimleri Başlıyor

Güncelleme:

Tepebaşı Belediyesi ile Zincir Kıran Kadınlar Derneği iş birliği ile kurulan Pedallayan Kadınlar Bisiklet Akademisi eğitimleri için kayıtlar başlıyor. Eğitimlere katılmak isteyenler kayıt formunu doldurabilir veya Tepebaşı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü'ne telefonla ulaşabilirler.

Tepebaşı Belediyesi ile Zincir Kıran Kadınlar Derneği iş birliği ile kurulan Pedallayan Kadınlar Bisiklet Akademisi eğitimleri için kayıtlar başlıyor.

Tepebaşı Belediyesi, iklim değişikliğine dikkat çekmek ve karbon ayak izini azaltmak amacıyla doğa dostu uygulamalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Tepebaşı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile Zincir Kıran Kadınlar Derneği iş birliği ile oluşturulan Pedallayan Kadınlar Bisiklet Akademisi eğitimlerine başlıyor. Bisiklet kullanmayı öğrenmek ve deneyimleri ile bilgisini artırmak isteyen tüm kadınların katılımına açık olan eğitimler, Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda düzenlenecek.

8 Temmuz Cumartesi günü başlayacak eğitimlere kayıt yaptırmak isteyenler, duyuruda yer alan karekodu okutarak kayıt formunu doldurabiliyor. Ayrıca detaylı bilgi almak isteyenler, 0222 221 40 00 / 3354 numaralı telefondan Tepebaşı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü'ne ulaşabiliyor.

Kaynak: ANKA / Yaşam

İklim Değişikliği Tepebaşı Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title