Haberler

Wesley Sneijder'den PSV'ye 5-1 mağlup olan Galatasaray için olay yorum: Şok oldum, bu oyun böyle bir kulübe yakışmıyor

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, 2'nci Ön Eleme Turu ilk maçında Hollanda ekibi PSV Eindhoven'a 5-1 mağlup oldu. Maç sonrasında mücadeleyi bir Hollanda kanalında değerlendiren Galatasaray'ın eski oyuncularından Wesley Sneijder, "Şok oldum. Bu oyun Galatasaray gibi bir kulübe yakışmıyor. Oyuncular daha çok sorumluluk almalıydı çünkü bu futbol hiç yeterli değil" ifadelerini kullandı.

Psv Eindhoven'ın Galatasaray'ı 5-1 yendiği mücadeleyi Hollanda'da RTL 7 kanalında yorumlayan Wesley Sneijder, eski takımının görüntüsünün kendisini şoke ettiğini söyledi.

"OYUNCULAR DAHA ÇOK SORUMLULUK ALMALIYDI"

Sahada Galatasaray'a yakışmayan bir oyun olduğunu belirten Hollandalı efsane, "Şok oldum. Bu oyun Galatasaray gibi bir kulübe yakışmıyor. Oyuncular daha çok sorumluluk almalıydı çünkü bu futbol hiç yeterli değil." ifadelerini kullandı.

"BİR GÜN GALATASARAY'A DÖNECEĞİM"

Sneijder maç öncesinde de "Bir gün Galatasaray'a geri döneceğim" sözleriyle sevgisini göstermişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Spor

Wesley Sneijder Galatasaray Hollanda PSV Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (12)

FAKIR VATANDAS:

eskinin avrupa fatihi şimdi avrupa garibi.

64
4
yanıtYanıtla
inad :

Gaylan Hollandalı takımda onu destekleyen bazılarıda yönetimde oldukça, Allah daha çok hezimet yaşattırır bu takıma.

21
9
yanıtYanıtla
Fatih Gürleyen:

Terimi yollayip Sneijderi gecirin takimin basina.

28
1
yanıtYanıtla
Süleyman Eker:

transfer yapmadan bu ruhla bir yere varilmaz.

13
9
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

trabsferle ne alakası var.ıstedıgın kadar transfer yap gelen yenı transferde ruh yoksa kapasıte yoksa sonuc degısmez.

yanıt4
yanıt1
Süleyman Eker:

iste bende onu diyorum kaliteli oyuncular alinmali bir yerlere varilmak isteniliyorsa.

yanıt1
yanıt0
Süleyman Eker:

futbolcunun ruhlusunu mücadele edenini getireceksin zaten herhangi birni degil... avrupa da bir yerlere varmak isteniliyorsa bu sart.

yanıt1
yanıt0
ekrem celebi :

kalıtelı oyuncular el yakıyor bu malı sartlarda zor..yapacakları cok ıyı scot ekıbı kurup dunyadakı genc yeteneklerı ve basarıya ac genclerı 13 veya 15 yasından ıtıbaren takıp etmek.5 sene en az buyuk basarı beklemeyeceksın.sımdıkı galatasaraylı futbolcularından bın kat ıyı olacak fuybolcuları kazandırabılerler ama turkıyedekı scot ekıbı profosyonelce yonetılmıyor.afrıka kıtasına bakacak,guney amerıka kıtasına bakacak,asya kıtasına,avrupa kıtasına bakacak ozel ekıbın olacak..tapıı malı yuk bu.

yanıt3
yanıt0
Süleyman Eker:

eminim ki bu dedigin yapiliyordur oyuncular 8-10 yas arasi kesfediliyor. yas gectikce yetenkliyse de simariyorlar misal emre mor. bizim genclerimize yönelmemiz lazim ve alt yapigi yapilandirmak lazim daha iyi egitim gibi. ve basari lazim nerde olursa olsun gencler yetisiyor ve avrupaya gitmek icin can atiyor maalesef ... ligimizin hic bir kalitesi yok bu yüzden

yanıt2
yanıt0
Eren İsmail:

Arkadaşlar bu işin transferi en basiti olur asıl sorun bizim hocaların artık yeni futbol anlayışından uzak olmaları. Taktik teknik ve kondisyon press vb 80 li yıllarda tablet telefon yokken mezun olmuş kendini geliştirmeye pedagog gibiler. Bilmem anlatabildim mi. Bı düşünün Messi ve Ronaldo bizim milli takıma gelse Şenol hocanın oyun anlayışı ile Avrupa şampiyonu oluruz hayır. Olay teknik direktörüe rakibi analiz sistem pres oyun içi diziliş değiştirme yeni futbol bu.

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title