Haberler

    Yıldız Futbolcu Walcott, Cenk Tosun'a Övgü Yağdırdı

    Güncelleme:

    Everton'un ünlü oyuncusu Theo Walcott, "Cenk Tosun'un bizde olması büyük şans. Önünüzde böyle büyük bir adam varsa işiniz kolay" dedi.

    Beşiktaş Everton'a sattığı Cenk Tosun'un eksikliğini şiddetle hissederken, o Ada'da gündem olmayı sürdürüyor. Beşiktaş'tan ara transferde 22 milyon euro karşılığında Everton'a transfer olan Cenk Tosun, son 3 maçta attığı 4 golle, Ada'yı salladı. Müthiş performansıyla ve kişiliğiyle takım arkadaşlarının da sevgi ve saygısını kazanan Cenk Tosun'u arkadaşı Theo Walcott, Everton'un resmi internet sitesine konuyla ilgili röportaj verdi.

    Akşam'ın haberine göre; kendisi de ara transferde Arsenal'den gelen sağ kanat oyuncusu Theo Walcott, takım arkadaşını öve öve bitiremedi. İşte İngiliz Walcott'un Cenk Tosun hakkındaki görüşleri:

    "UYUM SAĞLAMAK HİÇ KOLAY DEĞİL"

    Hocamız her zaman bana topu Cenk'in bulunduğu bölgeye göndermemi söylüyor. Ben de bunun için elimden geleni yapıyorum. Cenk'i Stoke maçında daha iyi tanıdım. O maçta sınıfını gösterdi. Her zaman daha iyisi için çalışıyoruz. Premier Lig'e gelip de bu kadar kısa zamanda farklı bir ülkeye ve kültüre alışmak hiç kolay değil. Bu zaman alacak bir şey. Ancak Cenk kısa sürede bu sorunu aşmış görünüyor. Takıma çok iyi yerleşti. O harika bir bitirici ve harika bir adam. Onun için gerçekten çok ama çok mutluyum.

    "GELECEK SEZON DAHA İYİ OLACAK"

    Şüphesiz önümüzde böyle büyük bir oyuncu olduğunda ve onu bu bölgeye koyduğunuzda bir kanat oyuncusu için de hücum etmek kolaylaşıyor. İstediğim tek şey buydu. Onu bir sürü ortayla beslemeyi seviyorum. Tosun kıskanılacak, rekor kıran bir oyuncu. Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi'nde taşıyan oyuncu. Her zaman hedefler konusunda yargılanacağım ancak takım kazanıyor ve farklı yollarda katkıda bulunursam ben de mutlu olurum. Tabii ki gol atmak istiyorum ama önemli olan sonuç almak. Mevsimi iyi bitirirsek gelecek sene bizim için her şey daha iyi olacak."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Theo Walcott Cenk Tosun Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (12)

    şırnaklı:

    cenk tosun fenerde olsa aykut kocaman defans yapmıyor diye onu oynatmaz

    11
    1
    yanıtYanıtla
    Gillik:

    Cenk tosuna yakışır anca bu satma demiyelimde hak ettiği yerde önü açılıyor hiç yoktan beşiktaşlıyım ama cenk tosunun gitmesi önünün açılması demekti bizim türkiyemizde futbol gelişmiyor buna herkes şahittir

    12
    0
    yanıtYanıtla
    TOTEM:

    FENEVBAHCE VARKEN ÜLKEDE FUTBOL NASIL GELİŞSİN

    yanıt0
    yanıt0
    Bjk4554:

    cenk''i sattın Şampiyonluğuda Sattın Fikoo

    7
    4
    yanıtYanıtla
    jamaica:

    neyini yere goge sigdiramiyo boş kalelere gol attigini mi

    3
    6
    yanıtYanıtla
    Ayşe:

    Beşiktaş şampiyon olamazsa,sebebi cenk’in satılmasıdır,ne yazık ki diğer oyuncular cenkin yerini dolduramadılar.

    6
    2
    yanıtYanıtla
    ferhat:

    NE DİYO BU DEĞİŞİK

    1
    3
    yanıtYanıtla
    asd:

    fero adam ingilizce konuşmus ama türkceye cevırmısler pampa hala anlamadın mı ne mal adamsın :D

    yanıt0
    yanıt1
    şükufe:

    ilk önce bunu dövün sonra barakın gitsin

    0
    1
    yanıtYanıtla
    gs:

    ÇOK İYİ FİYATA SATILDI. . . EN DOĞRUSU OLDU. .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title