Haberler

Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi

Salon: BJK AkatlarHakemler: Ramazan Demiröz, Recep KarakoçBeşiktaş: Seda Zeyep Uslu, Şeyma Ercan, Dilara Bilge, Rykhliuk, Biryukova, Tokarska, (Pınar Eren, Hümay Topaloğlu, Ceylan Arısan, Marharyta, Simay Gazi)Fenerbahçe: Eda Dündar Erdem, Tomkom, Pereira, Bahar Guidetti Toksoy, Rahimova,...

Salon: BJK Akatlar

Hakemler: Ramazan Demiröz, Recep Karakoç

Beşiktaş: Seda Zeyep Uslu, Şeyma Ercan, Dilara Bilge, Rykhliuk, Biryukova, Tokarska, ( Pınar Eren, Hümay Topaloğlu, Ceylan Arısan, Marharyta, Simay Gazi)

Fenerbahçe : Eda Dündar Erdem, Tomkom, Pereira, Bahar Guidetti Toksoy, Rahimova, Damla Çakıroğlu,(Merve Dalbeler, Melis Yılmaz, Çağla Akın, Polen Uslupehlivan, Jerkov, Dicle Nur Babat)

Setler: 25-19, 21-25, 25-20, 23-25, 13-15

Süre: 129 dakika (23, 28, 27, 31, 20)

Voleybol Vestel Sultanlar Ligi 15. haftanın derbi maçında Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş'ı 3-2 yendi.

Fenerbahçe bu sonuçla 15. maçında 13. galibiyetini aldı. Beşiktaş ise 10. kez yenildi.

Birinci set karşılıklı ataklarla süren oyunda Beşiktaş Biryukova'nın smacı ile teknik molaya 12-11 önde girdi. Siyah-beyazlı ekip, taktik servislerle üstünlüğünü sürdürdü ve seti 25-19 kazandı.

İkinci sette oyuna iyi başlayan Fenerbahçe oldu. Etkili bloklarla teknik molaya 12-11 önde giren sarı-lacivertiler, seti 25-21 kazandı ve setleri eşitledi: 1-1.

Üçüncü sette Beşiktaş etkili başladı fakat Fenerbahçe Rahimova ile teknik molayı 12-11 önde geçti. Siyah-beyazlılar, Biryukova ve Şeyma ile köşelerden bulduğu sayılarla ayakta kaldığı seti 25-20 önde geçti.

Beşiktaş iyi başladığı dördüncü sette teknik molayı da 12-9 önde geçmesine rağmen Fenerbahçe skoru 18-18'de eşitledi. Sarı-lacivertliler, Rahimova'nın atakları ile seti 25-23 kazandı ve setlerde 2-2'lik eşitliği yakaladı.

Tie-break setinde Beşiktaş'ın önde götürdüğü oyunda Fenerbahçe 13-13 ile skoru eşitledi. Sarı-lacivertliler seti 15-13, maçı da 3-2 kazandı.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Pınar Eren Vestel Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title