Haberler

Voleybol küçüklerde şampiyonlar kupasını aldı

Güncelleme:

Okul Sporları Voleybol Küçüklerde maçlar tamamlanırken, kızlarda 8 takım arasından birinci olan Özel PEV Ortaokulu ile erkeklerde Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu gruplarda Denizli'yi temsil edecek.

Okul Sporları Voleybol Küçüklerde maçlar tamamlanırken, kızlarda 8 takım arasından birinci olan Özel PEV Ortaokulu ile erkeklerde Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu gruplarda Denizli'yi temsil edecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen Okul Sporları Voleybol Küçükler kategorisi maçları Hasan Güngör Spor Salonunda oynandı. Kızlarda iki grupta 8 takımın katıldığı müsabakalarda gruplarını ilk ikide tamamlayan Özel PEV Ortaokulu, 100. Yıl Mehmetçik Ortaokulu, ODTÜ Ortaokulu ve Esat Sivri Ortaokulu takımları çapraz eşleşmeyle final grubunda yer aldı.

Şampiyonluk kupası pev ortaokulu'nun

20 Ocak Perşembe günü oynanan müsabakalarda ODTÜ Ortaokulu Esat Sivri Ortaokulunu 2-0'lık sonuçla yenerken, Özel PEV Ortaokulu 100.Yıl Mehmetçik Ortaokulunu 2-0 yenerek sıralamayı belirledi. Voleybol Küçük Erkeklerde ise Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu tek takım olarak yarışmalara katılım gösterdi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile verildi. Tüm takımları tebrik eden Voleybol İl Temsilcisi Sevinç Güngör, dereceye girenlere ödüllerini verdi. Kızlarda Özel PEV Ortaokulu, Erkeklerde Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu sporcuları, 8 Mart tarihinde yeri daha sonra açıklanacak grup maçlarında Denizli'yi temsil etme hakkı kazandı.

Dereceye giren okullarda küçük kızlarda; Özel PEV Ortaokulu, 100. Yıl Mehmetçik Ortaokulu, Özel ODTÜ Ortaokulu, Esat Sivri Ortaokulu oldu. Küçük erkeklerde; Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu oldu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

voleybol Denizli Ressam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title