Haberler

Vitor Pereira tartışma konusu olan sözlerine açıklık getirdi: Dünyanın en iyi takımı değiliz

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde oynayacağı kritik Royal Antwerp maçı öncesi teknik direktör Vitor Pereira açıklamalarda bulundu. Portekizli hoca ilk maçın basın toplantısında büyük tepki çeken, "Bu takımın Avrupa Ligi'ni kazanacağını düşünenler varsa onlara katılmıyorum" sözlerine de açıklık getirdi.

Vitor Pereira'nın açıklamaları şöyle:

"TAKIMIMA ÖZGÜVEN VERMEM GEREKİYOR"

"Teknik direktör olmak istiyorsanız eleştirileceğinizi de bilirsiniz. Bir gün dünyanın en iyisisinizdir, diğer gün her şey tam tersine döner. Bunu kontrol edemeyiz. Bütün odağımız takımın seviyesini arttırmak. Daha önce yüksek seviyede maçlar oynadık. Takımımdaki futbolcularda gerçekten çok güçlü bir karakter var. Ben takımın daha iyi olması için elimden geleni yapıyorum ve benim işim de bu. Takımıma özgüven vermem gerekiyor. Daha önce gösterdiğimiz seviyeyi göstermemiz gerekiyor.

"BENİM ÇOK TECRÜBEM VAR"

Frankfurt'taki penaltıyı atmış olsaydık +2 puanımız olacaktı, onların -2... Antwerp maçında atsak belki yine öyle olacaktı. Futbol matematik değildir. Seviyemizi artırmamızın tek yolu, özgüvenimizi artırmak. Benim çok tecrübem var, çok farklı durumlarla karşı karşıya kaldım. Bazen bir maçta alacağınız bir sonuç her şeyi çok fazla değiştirebilir. Tekrardan öz güven kazandırabilir ve sizi tekrardan iyi futbol oynadığınız günlere götürebilir. Futbolda en ufak bir şeyde maçı kazanabilirsiniz, bu yüzden dünya çapında bir spor.

"HEDEFİMİZ BİR SONRAKİ AŞAMAYA GEÇEBİLMEK"

Yarınki hedefimiz maçı kazanmak ve gruptaki hedefimiz bir sonraki aşamaya geçebilmek. O cümlede belirtmek istediğim şey şu; biz dünyanın en iyi takımı değiliz ve omzumuza bu sorumluluğu yüklemememiz gerekiyor. Bu mesajı vermek istedim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (1)

Halit Dursun:

yaw ne geveleyip eveleyip duruyor bu ??? yok böyle yok söyle... sen kendini kovdurtmak istiyorsun ap acik belli.... tabi 3 yillik kontrat hazir... kovsalar bedavadan para.... yoksa hangi antrenör böyle senin gibi yapar ??? hic birisi... bosu bosuna bunu getirdiler fenerbahceye...

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title