Haberler

Galatasaray'ın Arda Turan transferi için İspanyollardan flaş açıklama

Güncelleme:

İspanyol basınından, Arda Turan-Galatasaray flörtüyle ilgili flaş bir açıklama geldi. Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen El Mundo Deportivo'dan Gabriel Sans, "Barcelona'nın Galatasaray'dan ücret talep edeceğini düşünmüyorum" yorumunda bulundu.

Medipol Başakşehir'de forma giyen ve Galatasaray maçı öncesi Fatih Terim'in elini öpen Arda Turan'ın sarı-kırmızılı takıma döneceği yolundaki haberler gündemi meşgul ederken, İspanya'dan ilginç bir açıklama geldi.

"KURAL GEREĞİ GÖRÜŞME YAPABİLİR"

Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen El Mundo Deportivo'dan Gabriel Sans, "Arda Turan, Başakşehir'le 2.5 yıllık sözleşme yaptı. Galatasaray onu istiyorsa iki kulüple görüşmek zorunda. FIFA kuralları gereği Ocak'ta transfer görüşmesi yapabilir." dedi. Sans sözlerini "Barça'nın Galatasaray'dan ücret talep edeceğini düşünmüyorum. Barcelona zaten alacağı parayı Başakşehir'den aldı" ifadeleriyle tamamladı.

(Star)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Arda Turan Spor Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500

Yorumlar (15)

Kenan:

Şimdiki hedef Sabri reis tek sorun el öpmem diyor görüşme devam ediyor

11
3
yanıtYanıtla
CİMBOM:

bu yorum yazan yani sen kenan kesinlikle GS değilsin anca bunu yazsa yazsa fenevli yazar o yüzden üstene vazife olmayan şeylere burnunu sokma arda GS nin evladıdır gelirde giderde kimseyi ilgilendirme şuan üst seviyede futbol oynamsada GS zamanında bayağa para kazandırdı (bonservis) sen kendi takımına bak teknik trektörünüz Meysu YENİLANA o kadar trasfer para dilendiniz milletten sonuç sıfır elde var sıfır. . .

yanıt3
yanıt5
KSK li MESUT:

Şu conconlar kadar değişik bir TOPluluk yok arkadaş. mideleri geniş bunların. neyse atlarlar şimdi

6
6
yanıtYanıtla
vefasızlar:

son 10 yılda galatasaray 5 fenerbahçe 2 beşiktaş 2 bursa 1 şampiyonluk yaşanmış galatasarayın 5 şampiyonluğundan 4 ü de fatih terim sayesinde azıcık insan olun hersene galatasaray şampiyon olacaksa diğer takımlar ne yapacak hepsi çekilsin ligden o zaman kötü gidişatlarda olur elbette nerdeyse fatih terimin galatasaray başında şampiyonsuz senesi yok haksızlık etmeyin. . . . . . .

9
2
yanıtYanıtla
ADSIZ CENGO:

adamlar sadece Arda''dan kurtulmak istiyorlar neylesinler parayı beleş versinlerde yıllık külfetinden kurtulsunlar o değilde bir gsli olarak ben ve diğer bütün taraftarlar 2 senedir Arda''ya demedik laf bırakmadık şimdi sırtını mı sıvazlayacağız garip yahu

8
0
yanıtYanıtla
adalet:

yakışır gs ye

0
4
yanıtYanıtla
Andırınlı:

Arda Turan GS ayrılırken beleş gitmedi, kulübe para kazandırdı ne çabuk unuttunuz. Vefasızlık GS yakışmaz.

3
1
yanıtYanıtla
Hakan cezmi:

Bu işler vefa ile olmaz GS menfaati ile olur barselonayada GS sayesinde gitti

yanıt0
yanıt1
F Terim:

Bedava sirke baldan tatlıdır...

1
2
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Beşiktaş taraftarlarida Burak Yılmaza demedikleri laf kalmadı adam çıktı çatır çatır oynuyor arda gs yin evladıdır hatalar olmuş olabilir en azından bizim bedevi belhandadan iyidir

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title