Haberler

Beşiktaş, Guilherme transferini 40 bin Euro'ya bitirdi

Güncelleme:

Transfer çalışmaları için TFF'nin faiz indirimi kararını bekleyen ancak ret cevabı alan Beşiktaş, transfer yapmayacağını açıklamıştı. Bu karara rağmen siyah-beyazlılar, sürpriz bir hamle yaparak Yeni Malatyaspor forması giyen Brezilyalı futbolcu Guilherme'yi kadrosuna kattı.

Transfer çalışmaları için TFF'ye başvuran ve faiz indirimi için talepte bulunan Beşiktaş, TFF'den dün çıkan ret kararı sonrasında planlamada değişikliğe gitti. Özellikle forvet konusunda girişimlerde bulunan siyah-beyazlılar, çıkan sonuç sonrasında transferleri askıya aldı. TFF'nin belirlediği limitler doğrultusunda yalnızca 2 milyon TL (350 bin Euro) transfer harcaması limiti bulunan Beşiktaş, sezonun ilk yarısında menajeriyle görüşerek anlaşmaya vardığı Guilherme konusunda mutlu sona ulaştı.

Bonservisi İtalyan ekibi Benevento'da bulunan 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun Yeni Malatyaspor'la 1,5 yıllık kiralık anlaşması bulunuyor. Beşiktaş, bu transfer için Benevento ve oyuncuyla görüşürken şartlarda anlaşma sağladı. Guilherme'nin özellikle Beşiktaş'ın içinde bulunduğu mali durum nedeniyle bu sezon için fedakarlık yapacağı öğrenilirken, Brezilyalı futbolcunun maaşında önümüzdeki sezon artırım yapılacak.

40 BİN EURO'YA BİTİRDİLER

Transferdeki bir diğer kritik nokta ise Yeni Malatyaspor'un alacağı para. Guilherme ile yapılan anlaşmada sözleşmede yer alan '40 bin Euro karşılığında istediği takıma gidebilir' maddesi de Malatyaspor'un elini kolunu bağlıyor. Oyuncuyla ve Benevento ile anlaşmaya varan Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'a da 40 bin Euro ödeyerek transferi tamamlayacak. Guilherme transferinin detayları ise önümüzdeki günlerde kulüp tarafından açıklanacak.

"TRANSFER BİZİM İÇİN BİTMİŞTİR"

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Erdal Torunoğulları, TFF'nin verdiği harcama limitleriyle ilgili karar sonrasında açıklama yapmış ve "TFF bizim itirazlarımızı reddetti. Hiçbir şey yapamıyoruz. Transfer konuları bizim için bitmiştir" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Malatyaspor Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (14)

vatandaş:

üstüne bir de para alsaydınız oğlum 40 bin euro ne beni alamazsınız o fiyata

19
1
yanıtYanıtla
PEMBE PANTER:

40 bin euroya ligin en iyi 10 numarasını nasıl aldınız çoook merak ediyorum

15
0
yanıtYanıtla
super oyuncu:

Bir GS li olarak Super Lig de begendigim en iyi oyunculardan birisi

9
4
yanıtYanıtla
LENSIN AYVA GOBEGI:

Yeni yonetimin ilk transferi hayirli olsun. Carsida et doner yemeye kalksan zaten 30bin euro yapiyor 10bin daha koyup transfer yapmak mi aman aman

12
0
yanıtYanıtla
KURT-ULUCAK:

40 bin euro ne şaka mı ? :D

11
0
yanıtYanıtla
cevo:

40 bin ??? yalaninizi .......

5
5
yanıtYanıtla
Abc:

Ula vallahi dümen çeviriyorlar. Hangi kulüp 40 bin euoroya serbest kalır maddesi koyar. Afrika 2. Liginde bile olmaz. Bu işte başka Bi iş yoksa bende bişey demiyorum la

8
2
yanıtYanıtla
BUNAK:

VIŞŞŞ. ULA O PARAYA BEN BİLE OYNAMAM. AÇ GEZERİM DAHA İYİ

9
0
yanıtYanıtla
Fikret Orman:

Yıldız futbolculara taş çıkardır

3
3
yanıtYanıtla
BENCE:

OLUR MU CANIM TAKIMINA DA BENEVETTO YA DA VERMİŞLERDİR 40 BİN EURO MALATYAYA SADECE

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title