Haberler

Pompacılık Yapan Hanife Gürdal: Bana Prensesler Gibi Davranıyorlar

Güncelleme:

Katıldığı bir evlilik programı sonrası tanınan Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı. Reklam amaçlı işe girdiği söylenen Hanife, "Bana burada prenses gibi davranıyorlar." dedi.

Katıldığı evlilik programı sayesinde Türkiye genelince tanınan Hanife Gürdal, yeni işiyle gündem olmuştu. Sosyal medya hesaplarından para kazanmasına rağmen, çalışmaktan vazgeçmeyen Hanife Gürdal, Torbalı'daki bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı.

"BURASI OLMASAYDI FABRİKAYA GİRECEKTİM"

Gündem olan Hanife Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefona katıldı ve ilk kez bu konuya dair konuştu. İşte o açıklama: "Reklam için neden böyle zor bir işte çalışayım. Zor ama çok sevdim. Herkes yattığı yerden para kazanma derdinde... Zaten burası olmasaydı fabrikaya girmeyi düşünüyordum. Psikolojik olarak zor bir süreçten geçtim. Şu an çok mutluyum. İstasyon sahibi benim çok sevdiğim bir abim. Yanına gidip geliyorduk bir bayan eleman almış bunu duyunca ben de 'beni neden almadın' dedim. Elemanı işten çıkınca beni çağırdı.

Benzincide Çalışan Hanife Gürdal: Bana Prensesler Gibi Davranıyorlar

"BANA BURADA PRENSES GİBİ DAVRANIYORLAR"

Benzin doldururken tanıyanlar oluyor. Genel olarak destek var. Kadın kadının destekçisi. Bir sürü yorum aldım. Bu işte evlilik teklifi almıyorum. Buna müsaade de etmem burası iş yeri iş yerinde öyle bir şey olmaz. Erkek gibisin diyenler var hayır ben kız gibiyim ve her şeyi de kız gibi yapıyorum. Kendime bir iş de kurabilirdim ama benim gözüm yüksekte değil. Ben olmak istediğim yerdeyim. Çok da mutluyum. Bana burada prenses gibi davranıyorlar."

Pompacılık Yapan Hanife Gürdal: Bana Prensesler Gibi Davranıyorlar

Pompacılık Yapan Hanife Gürdal: Bana Prensesler Gibi Davranıyorlar

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (61)

Adınızı Yazın:

100 tl lik koymak istiyorum. .

26
4
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Sen açıyorsun onlar koyuyor

yanıt13
yanıt0
ADA:

yemediği bir nane o kalmıştı

24
1
yanıtYanıtla
sdsdjsjdsık:

HABER Mİ BU ŞİMDİ

21
0
yanıtYanıtla
isminizi yazın:

zaten uykularımız kaçıyordu bu ne yapıyor diye

20
0
yanıtYanıtla
Kütahya,lıMobil-IOS:

Bıktık bu kadından yeter artık görmek istemiyoruz

19
0
yanıtYanıtla
mevlüt:

çirkinsin

14
2
yanıtYanıtla
ahmet aydın:

kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor rezil

14
2
yanıtYanıtla
saldo:

TEK DERDİMİZ DE SENDİN YA

16
0
yanıtYanıtla
SAVCI:

ÜLKEDE İŞSİZLİK 3760000 ULAŞMIŞ. . ENFLASYON YÜZDE 25 LERDE EĞİTİM YERLERDE. . CARİ AÇIK 60MİLYAR DOLAR OLMUŞ TARIM HAYVANCILIK BİTMİŞ TÜM BUNLAR ÖNEMLİ DEĞİL Bİ SENSİN HABER HANİFE

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title