Haberler

Vida'nın Mandzukic hayali gerçek oluyor! Vereceği yanıt bekleniyor

Güncelleme:

Ara transfer döneminde önemli bir golcü transfer etmek isteyen Beşiktaş, Mario Mandzukic konusunda sona yaklaşıyor. Daha önce "Mandzukic'in Beşiktaş forması giymesini isterim" diyen Vida'nın da hayali gerçek oluyor. Siyah-beyazlılar, yaptıkları teklifin ardından Hırvat golcünün yanıtını beklemeye başladı.

Süper Lig'de lider durumda bulunan ve ligi zirvede bitirmek için ara transferde gerekli takviyeleri yapmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Hırvat golcü Mario Mandzukic konusunda önemli bir yol kat etti.

Bu oyuncuyu kadrosuna dahil etmek için görüşmelerini bir süredir sürdüren ve teklifini ileten siyah-beyazlılar, Mandzukic'e 1 yılı opsiyonlu sezon sonuna kadar sözleşme önerdi. 6 aylık ücret olarak Hırvat golcüye 1,5 milyon euro teklif edilirken, şampiyonluk durumunda ekstra bonusların da olacağı ifade edildi. Düşünme aşamasındaki golcü oyuncunun Vida'yla görüştüğü de öğrenildi.

Vida'nın Mandzukic hayali gerçek oluyor! Vereceği yanıt bekleniyor

BEŞİKTAŞ YANIT BEKLİYOR

Beşiktaş'a 2018 yılında imza attığında Mandzukic'e "Come to Beşiktaş" diyen Vida, "Mandzukic'in Beşiktaş formasını giymesini isterim" ifadelerini kullanmıştı.

Şu anda boşta olan Mandzukic'e teklifini ileten siyah-beyazlı yönetim, bu futbolcudan yanıt bekliyor.

Aralık ayında Milan'ın gündemine geldiği iddia edilen ancak bu transfer söylentisi İtalyan ekibi tarafından yalanlanan Hırvat futbolcu, geçtiğimiz ay Borussia Dortmund'un da listesindeydi. Stefan Effenberg, Mandzukic ile sözleşme imzalamak isterken, dönemin teknik direktörü Lucien Favre, bu transferi veto etmiş ve "Haaland'ın yokluğunda onun gibi bir oyuncu alınmalı. Haaland olduğu zaman, o oynar" ifadelerini kullanmıştı.

Vida'nın Mandzukic hayali gerçek oluyor! Vereceği yanıt bekleniyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mario Mandzukic Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

Nirvana:

8 aydır top oynamamış 34 yaşındaki bir oyuncu ancak Falcao gibi olur . Larin ve Abunun yedeği olur . Bir yedeğe kaç para verilir ki ? Biz Fb gibi enayi bir kulüp olmamalıyız . Onlar yedek Sosaya yılda 2, 5 mly Euro öderler . Yedek kalacak Mesut Özile de yılda 5 mly Euro verirler . Biz Beşiktaşız böyle şeyler yapmamalıyız .

1
2
yanıtYanıtla
Canmen:

Yok. . . siz cook denisiksiniz. . . sen yedek dersin. . . biz derin kadro deriz, heleki böyle uzun lig ve salgin ortaminda. . . Fener yine fena degilde bu sene sattiklariyla. . . sadece Kruse olayi keyif kacirdi. . . malüm öyle tarz hatalara gebe malesef yönetimlerimiz. . . risklere bayiliyorlar. . .

yanıt0
yanıt0
Post-modern topçu:

Mandzukic son kullanma tarihi geçmiş bir futbolcu bu adamdan ne beklerler anlamıyorum. Kulüplerimiz neden bu kadar para daçamay meraklı

2
1
yanıtYanıtla
kartal nado:

arkadaş bir an evvel cevap versin , hiç oyalamayın , bir an evvel istim üzeriyken ya bir an evvel gelsin , ya da bir an evvel işimize bakalım . . . bir an evvel , bir an evvel. . :)

1
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

almayın almayın almayın. sezon başında evet derdik ama şu an takımın ayarı ile oynamayın. bu adamı aldın diyelim kimi devre dışı bırakacaksın ? aboubakar mı ghezzal mı nkodou mu larin mi ?hadi larin yedekten oynuyor diyelim. mandzukic geldi aboubakar santrafor olarak alıştı sola mı çekeceksin ? kardeşim alabiliyorsan mensahın yerine sağlam bir 10 numara al, bir de fabri ayarında kaleci

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title