Haberler

Victor Moses, Fenerbahçe'de Kalacak mı? Açıklama Geldi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin deplasmanda BB Erzurumspor'u 1-0 yendiği maçın tek golünü atan Moses maçın ardından transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin BB Erzurumspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada penaltıdan tek golü atan Victor Moses, maç sonrasında geleceğine de değindi.

"ŞU AN KEYİF ALIYORUM"

Gelecek sezon Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı sorulan Moses, "Şunu açık söylemek lazım, ben buraya gelirken 18 aylık bir sözleşmeye imza attım. Gelecekte ne olacağını bilemeyiz ama ben buraya gelirken oynamaya, keyif almaya geldim. Şu anda keyif alıyorum, hocam da bana güveniyor" diye cevap verdi.

Victor Moses Fenerbahçe'de Kalacak mı? Açıklama Geldi

Maçı yorumlayan Nijeryalı oyuncu, "Bizim için son derece önemli bir 3 puandı. Son derece iyi karakter gösterdik. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar bu karakteri sahaya yansıttık. Ben de gol attığım için mutluyum, burada keyif almak istiyorum. Son maç kaldı, onu da kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erzurumspor Kulübü victor moses Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

SÜPERALİ:

senden de bi cacık olmaz karakoğa

7
8
yanıtYanıtla
adnan:

çöp bu. . .

5
7
yanıtYanıtla
FEDAİ:

GOÇUM MESELE ŞU Kİ BİZ SENDEN KEYİ ALMİYORUZZZZ

8
3
yanıtYanıtla
1:

FENERBAHÇEYİ BEKLEYEN EN BÜYÜK TEHLİKE 3-4 HAFTA MAÇ KAZANILDI DİYE BAZI KAZMALARIN TAKIMDA KALMASI OLACAKTIR .

5
0
yanıtYanıtla
lord54:

yılan gibi adam bu ne anlatıyorsunuz?? adam kimle oynasın kimden pas alsın. seneye bomba olacaktır aha ben buraya yazıyorum sizde yazın

4
1
yanıtYanıtla
Mourinho:

kendine oynuor, show pesinde. . bundan bi halt olmaz

5
0
yanıtYanıtla
bymacho:

Valla ben hiç almıyorum aga, sen keyif alacan diye ben kansermi olayım, seni bulup buluşturanları sevmek gerekiyor, bi geldin pir geldin takımı kümede bıraktın, keyifli olursun tabiikide ama ben senin oynadığın oyundan keyif alamıyorum, göz doktorumda gözümde sorun yok dedi ama ya ben yanlış görüyorum yada sana FB yi yanlış anlatmışlar, bu takımın oyuncusu ancak FB şampiyon olunca keyif alacak aga, top yekün GFB hariç taraftarı hasta ettiniz bi sen bide GFB keyif alıyor, baksana her hafta full stat.

2
0
yanıtYanıtla
Tim0135:

Gs liyim şunu sölim, fener harun,eljif, valbuena, ekici, skrtel dışında tüm takımı komple şutlamalı Ersun da dahil üç tecrübeli, 4-5 te yetenekli genç alıpta kullanabilirse seneye başarı olur, oda bi ihtimal(takım oturursa) yoksa bu kafayla 5 yıl daha şampiyonluk göremez en az! Fenerin haline gerçekten üzülüyorum rakip olarak, Avrupa da esamemiz okunmaz oldu artık :((

2
0
yanıtYanıtla
SEDAT:

18 aylıksa kalıyor demekki

1
0
yanıtYanıtla
aroğ:

önce Yönetimin gitmesi gerekiyor

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title