Haberler

Vezirhan'ın Çeşme ve Şadırvanları İscehisar'dan

Bilecik’in Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, sürdürdülen projeler için gerekli çeşme ve şadırvan siparişi vermek için gittiği Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesinde, Belediye Başkanı Mustafa Çibik’i de makamında ziyaret etti.

Bilecik'in Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, sürdürdülen projeler için gerekli çeşme ve şadırvan siparişi vermek için gittiği Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde, Belediye Başkanı Mustafa Çibik'i de makamında ziyaret etti.

Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, beldede devam eden Cumhuriyet Meydanı Yenileme, Yeni Mahalle Konağı ve Sosyal Alanı projeleri için çeşme siparişi vermek için İscehisar'a gitti. Burada bir açıklama yapan Başkan Duymuş, "Beldemizde yapımı devam eden Cumhuriyet Meydanı Yenileme ve Yeni Mahalle Konağı ve Sosyal Alanı projelerimiz şadırvan ve çeşme siparişi için İscehisar'a geldik. Gelmişken İscehisar Belediye Başkanımızı Mustafa Çibik'i de makamında ziyaret ettik. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mustafa Çibik Vezirhan Bilecik Politika Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title