Haberler

Vali Kamçı'dan Kurum Ziyaretleri

Vali Süleyman Kamçı, kurum ziyaretleri kapsamında Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü ve Kayseri Gümrük Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyaretleri kapsamında Vali Kamçı, ilk olarak Kayseri Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Orman Bölge Müdürlüğüne gelişinde Vali Kamçı'yı, Bölge Müdürü Adnan Diltemiz, bölge müdür yardımcıları ve şube müdürleri karşıladı.

Vali Kamçı, daha sonra Orman Bölge Müdürlüğünün yeni hizmet binasını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen Vali Kamçı, bundan sonraki çalışmalarda Orman Bölge Müdürü Adnan Diltemiz'e ve personele başarılar diledi.

Bölge Müdürü Adnan Diltemiz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Orman Bölge Müdürlüğü'nün sorumluluk sahalarındaki yürütülen ormancılık faaliyetleri, programlar ve yürüttüğü projeler hakkında bilgiler verdi.

Vali Kamçı, Orman Bölge Müdürlüğü ziyaretinin ardından, Kayseri Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren Kayseri Gümrük Müdürlüğünü ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Gümrük Müdürü Salim Bayram'a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kayseri Gümrük Müdürü Salim Bayram ve kurum personeli tarafından karşılanan Vali Kamçı, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Müdür Bayram'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, bundan sonra yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.

Gümrük teşkilatının hem ilimiz hem de ülkemiz açısından taşıdığı öneme dikkati çeken Vali Kamçı, Kayseri'nin, sanayisi gelişmiş bir Anadolu kenti olarak ithalat ve ihracat bakımından Türkiye'nin önde gelen şehirleri arasında yer aldığını ve bu nedenle de Kayseri'deki Gümrük Teşkilatının performansının önemli olduğunu kaydetti.

Gümrük Müdürü Salim Bayram da, nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Kamçı'ya teşekkür ederek, Kayseri'nin ithalat ve ihracat alanlındaki faaliyetleri hakkında bilgi verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Süleyman Kamçı Kayseri Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title