Haberler

Ünlü futbolcu Mesut Özil, eşi Amine Gülşe ile birlikte rap yaptı!

Geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, sosyal medya hesabından rap yaptığı anları takipçilerinin beğenisine sundu.

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, eşi Amine Gülşe ile birlikte rap yaptıkları videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

EŞİYLE BİRLİKTE SÖYLEDİ

Mesut Özil son dönemin popüler rap şarkısı "Olabilir"i söylerken video çekti. Özil'in yayınladığı videoda eşi Amine Gülşe'de yer aldı. Özil'in paylaştığı video takipçileri tarafından çok beğenildi.

Ünlü futbolcu Mesut Özil, eşi Amine Gülşe ile birlikte rap yaptı!

ÇİÇEKÇİLERE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Arsenal'da futbol oynayan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe ile 7 Haziran Cuma günü İstanbul'da evlenmişti. Düğünün ardından balayına çıkan ünlü çift, geçen günlerde Çeşme'nin Alaçatı Mahallesi'nde yaptırdığı iki katlı süper lüks villaya gelmişti. Almanya'dan gelen bir grup arkadaşı ile Alaçatı'daki bir eğlence mekanında 3 saat boyunca eğlenmişti. Yanında eşi Amine Gülşe bulunmayan Özil'in etrafını çıkışta seyyar çiçek satıcıları sarmıştı. Bu sırada çantasından cüzdanını çıkaran Özil, bir anda sinirlenip etrafını saran çiçek satıcılarına sesini yükselterek, tepki göstermişti.

Ünlü futbolcu Mesut Özil, eşi Amine Gülşe ile birlikte rap yaptı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Amine Gülşe Mesut Özil Haberler

500

Yorumlar (5)

Kara Para Aşk:

Paran olmasa o kız seninle evlenmezdi.

7
2
yanıtYanıtla
turko:

bencedee

yanıt2
yanıt0
Bunlar söylerse rap:

Görenler yapar zap

2
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Gel olum napiyon sen o fasist avrupada. Bak memleket refah icinde. Bakma ilk defa oldu cüzdani cikarana dadanmak. Burda hersey bol. O yüzden avrupa kuduruyor

1
0
yanıtYanıtla
Bunlar rap yaptı:

İzleyenler zap yaptı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title