Haberler

Ümit Özat: "Galibiyeti Raşit Karasu'ya armağan ediyoruz"

Güncelleme:

- Ümit Özat: "Galibiyeti Raşit Karasu'ya armağan ediyoruz" Adana Demirspor'da Teknik Direktör Ümit Özat, Akhisarspor maçının ardından, "Bizi rüya takım gibi mi görüyorlar bilmiyorum ama böyle görüyorlarsa yanlış. Karşımızda rakip var onlara da saygı duymak lazım.

- Ümit Özat : "Galibiyeti Raşit Karasu'ya armağan ediyoruz"

ADANA - Adana Demirspor'da Teknik Direktör Ümit Özat, Akhisarspor maçının ardından, "Bizi rüya takım gibi mi görüyorlar bilmiyorum ama böyle görüyorlarsa yanlış. Karşımızda rakip var onlara da saygı duymak lazım. Galibiyeti Raşit Karasu'ya armağan ediyoruz. Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Adana Demirspor, ligin 12. haftasında evinde Akhisarspor'u 2-0 mağlup etti. Mücadele sonu basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, "Oyuncularımı kutluyorum. Keçiören maçından sonra çok iyi dönüş yaptılar. Akhisarspor'u mücadelelerinden dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Geçen hafta taraftarların kendisini eleştirmesine de değinen Özat, daha sonra şunları kaydetti:

"Biz antrenörüz. Bir takımda en çok teknik adam kazanmak ister. Dolayısıyla oyuncudan daha çok biz kazanmak isteriz. Ancak şunu görüyorum. Birlik ve beraber olamadığımızı görüyorum. Susayım, konuşmayayım diyorum ama olmuyor. Geçen sene bu takım ilk yarıyı 24 puanda kapatmış ama bizim 1 maç eksiğimiz olduğu halde 21 puandayız. Bu camiaya ilk geldiğimde 11. sıradan alıp play-off oynattım. İyi işler yapmaya çalışıyoruz. Yaşlı bir takımız. Benim üzerimden takım yıpratılmaya çalışılıyor. 11 maçın 11'ini de kazanan takım ve antrenör varsa söyleyin bilelim. Herkesin dilinde, aklında bir hoca olursa böyle başarıya ulaşamayız. Ben buraya başkan ve Metin abinin bir lafıyla geldim, bir lafıyla da giderim. Böyle davranılmayı hak etmiyoruz. Dolayısıyla insanı kötü zamanda eleştiriyorsunuz, iyi yapınca da değerini bilin. Bizi rüya takım gibi mi görüyorlar bilmiyorum ama böyle görüyorlarsa yanlış. Karşımızda rakip var onlara da saygı duymak lazım. Galibiyeti Raşit Akarsu'ya armağan ediyoruz. Allah'tan rahmet diliyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Ümit Özat Karasu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title