Haberler

Uludağ'da Sömestr Tatili Öncesi Olağanüstü Güvenlik! JÖH Ekipleri Kuş Uçurmuyor

Güncelleme:

Sömestr tatilinin başlamasıyla Uludağ'da otellerin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Güvenlik tedbirlerini en üst düzeye çıkaran Jandarma Özel Harekat ekipleri, bölgede kuş uçurmuyor.

Sömestr tatili öncesi turist akınına uğrayan Uludağ'da güvenlik tedbirlerini en üst seviyeye çıkaran jandarma, bölgede kuş uçurmuyor.

OTELLER DOLDU TAŞIYOR

Sömestr tatili öncesi yerli ve yabancı turist akınına uğrayan Uludağ'da doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Birinci ve ikinci bölgedeki otellerin neredeyse tamamı sömestr tatili sonrasına rezervasyon almaya başladı. Kar kalınlığının 1,5 metreye ulaştığı bölgede zaman zaman görülen yoğun sis sebebiyle kayakçılar zor anlar da yaşıyor.


ARAÇLAR DİDİK DİDİK ARANIYOR

Bursa İl Jandarma Komutanlığı halkın huzuru ve güvenliği için Uludağ'da geniş güvenlik tedbirleri aldı. Jandarma Arama Kurtarma (JAK), asayiş, trafik, narkotik, Jandarma Özel Harekat ekipleri gün boyu Uludağ'da görev yapıyor. Milli park girişinde 'Roket' isimli narkotik köpeği ve 'Feza' adında bomba arama köpeği araçları didik didik arıyor. 'Atmaca' adı verilen gözlükle de ehliyet, pasaport, kimlik ve plakalar kolaylıkla taranıyor.

SÜRÜCÜLER SIKI TAKİPTE

Milli park gişelerinin ardından kontrol bölgesi oluşturan jandarma ekipleri, Uludağ'a turist taşıyan VIP servis minibüslerini de sıkı denetime tabi tutuyor. Sürücülerin belge kontrolünün ardından araçların kar lastikleri kontrol ediliyor. Kar lastiği bulunmayan araç sürücülerine cezai müeyyide uygulanıyor. Özellikle Ortadoğu ülkelerinden Uludağ'a gelen yabancı turistlerin pasaport kontrolleri de büyük bir titizlikle yapılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title