Haberler

UEFA Başkanı Ceferin: Ligleri tescil edenler Avrupa kupalarında ön eleme oynayacaklar

Güncelleme:

Futbolun geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunan UEFA Başkanı Alexander Ceferin ligleri tescil edenlerin Avrupa kupalarında ön eleme oynayacaklarını dile getirdi.

Avrupa futbolunda koronavirüs kriziyle mücadele devam ederken, UEFA Başkanı Alexander Ceferin'den beIN Sports'a önemli açıklamalarda bulundu. Avrupa kupalarını iptal etme gibi bir düşünceleri olmadığını belirten Sloven futbol adamı, sezonu tescil edilen liglerdeki kulüplerin Avrupa kupaları için ön eleme oynayacaklarını söyledi.

"MAÇLARI SEYİRCİSİZ OYNAYIP, SEZONU TAMAMLAYACAĞIZ"

"Şu anda olumsuz senaryolar hakkında düşünmek istemediğini açıklayan Alexander Ceferin, "Her şey olabilir, işler iyi de gidebilir kötü de. Ama biz iyimser kalıp, durumun düzeleceğini umut ediyoruz. Avrupa kupalarını noktalamak için somut bir planımız var. Maçları seyircisiz oynayıp, sezonu tamamlayacağız. Avrupa kupalarını iptal etme gibi bir düşüncemiz şimdilik yok. Ancak dünyada sadece koronavirüs zamanında değil her an her şey iptal edilebilir. Ben bir peygamber değilim. Önümüzdeki bir - iki ay içerisinde neler olacağını bilemem. Ama durum şu anki gibi devam ederse bizim de planladığımız gibi ağustos ayı içerisinde sezonu noktalayacağımızdan eminim."

"SEZONU BİTİRMEYENLER ÖN ELEME OYNAYACAKLAR"

"Ulusal liglerin durumu ayrı. Onlar nasıl devam edip etmeyeceklerine kendileri karar verecek. Ama daha önce de belirttiğim gibi yüzde 80'inin sezonu tamamlayacağına inanıyorum. Sezonu bitirmeyecek olanlar ise Avrupa kupaları ön elemeleri oynayacaklar. Bunu göz önünde bulundurmaları gerekiyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Koronavirüs Futbol Haberler

500

Yorumlar (5)

Liler Anti Fe Be:

Trabzonspor, haklı olarak olağanüstü olayların yaşandığı sezonda, FB. nin yıllar önceki bir şampiyonluğunu kabullenmemişti. Şimdi aynı durum TS. a rastgeldi. K-19 sebebiyle Ligler devam edilmeyip, olduğu derecede TESCİL edilirse acaba TS. hakkımdı kupa diyebilecek mi. FB. hiç konuşmasa bile TS. rezil olur. Virüsle gelen şampiyonluk BUYUR BURDAN YAK. . . !!!!

2
0
yanıtYanıtla
Laz kızı:

Biz hakkımız olmayan bir seyi istemeyiz başkalarıyla karıştırma

yanıt1
yanıt2
baba:

TS HÜKÜMETTEN GELEN HER ŞEYİ İSTER HER ŞEYİ İSTEMEK ZORUNDADIR ÇÜNKÜ HÜKÜMET TAKIMIDIR :D

yanıt1
yanıt0
Baba1:

Kurulmuş kumpaslara el pençe kayırmacılık düzeninde onurlu bir duruştur FENERBAHÇE adını anarken ağzınızı yıkayın

yanıt0
yanıt1
SALİH:

ŞAMPİYON BELLİ ACABA LİDER OLARAK LİGİ HANGİ TAKIM BİTİRECEK.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title