Haberler

Galatasaray, Tuzlaspor'a 6-2 kaybetti! Resmi site skor paylaşmayı bıraktı

Güncelleme:

Hazırlık maçında TFF 1. Lig ekibi Tuzlaspor'la karşılaşan Galatasaray, ağır bozguna uğradı. Sarı-Kırmızılılar, hazırlık karşılaşmasında alt ligde mücadele eden rakibine 6-2 kaybetti. Resmi site maç sırasında skor bilgisi paylaşmayı bıraktı.

Süper Lig'e verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Galatasaray'da hazırlık maçında alınan skor moralleri altüst etti. Sarı-Kırmızılılar, TFF 1. Lig ekibi Tuzlaspor'a 6-2 kaybetti.

Tuzlaspor'dan Galatasaray'a tarihi hezimet! Resmi site skor paylaşmayı bıraktı

RESMİ SİTE BIRAKTI

Galatasaray resmi hesabı, Tuzlaspor 2-1 öne geçtikten sonra skor bilgisi paylaşmayı bıraktı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar hazırlık maçı olmasına rağmen alınan bu skora hayli öfkelendi.

Tuzlaspor'dan Galatasaray'a tarihi hezimet! Resmi site skor paylaşmayı bıraktıGörüntü: Maçkolik

AĞIR TEPKİ

Maçı izleyemeyen Galatasaraylıları bir de skor çıldırttı. Galatasaray'ın paylaşımları altına çok sert yorumlar bırakıldı. Ezeli rakip taraftarları da bu skoru mizah konusu yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

Kenan Tetik:

Tuzla zayıf rakibine acımadı alt lige düşünce bizi hafife alma mesajı

130
8
yanıtYanıtla
Hüseyin Özer:

Cimbom herzaman bir numaradır Alanya maçı ile ne olduğunu herkese gösterecektir

14
100
yanıtYanıtla
burakk:

Zaten, ne olduğunu gördük de, Alanya dan sonra ne olacağını göreceğiz.

yanıt64
yanıt7
KOMODO:

gençleşeceğiz deyipte 36 lık gomise kaldıysak vay halimize. gomiside niye alıyorsak

89
7
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Turşusunu kuracaklar hahahaha

yanıt15
yanıt0
Murat ÖREN:

Gomis ve Kaleci transferi şart oldu. Yoksa Küme geliyor.

71
22
yanıtYanıtla
Rıdvan Şeker:

BEN BU SKORU İSTANBULDA YAĞAN KAR YAĞIŞINA VE YOLLARIN KAPANIP OLUŞAN KAOSA BAĞLIYOR VE ŞAYET İBB YOLLARI AÇSA BİR DE ULAŞTIRMA BAKANLIĞI İSTANBUL HAVA ALANININ ULAŞIMINI VE HAVA TRAFİĞİNİ İYİ YÖNETEBİLSEYDİ TUZLA EN FAZLA 5 ATABİLİRDİ BİR DE BU ARA TUZLA FAZLA TUZLAMA YAPTIĞI İÇİN GALATASARAYI DA BULMUŞKEN İYİCE BİR TUZLAYAYILIM DA SEVABIMIZA KOKMASIN DEMİŞ DE OLABİLİR HAA BU ARADA AKŞAM TUZLAMA VE KOKOREÇ PARTİSİ VARMIŞ FLORYA DA HERKES DAVETLİ İMİŞ BENDEN SÖYLEMESİ::KIZGIN BİR GS TARAFTARI::

80
8
yanıtYanıtla
Umut Aydın:

Tuzlada hiç acımamış güçsüz rakibine karşı atmışta atmış el insaf !

54
9
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Galatasaray kümeye

48
9
yanıtYanıtla
burakk:

Hakemler yüzündendir hakemler. Ya da ne bileyim "Zorlu" bir sezon olduğundandır, TFF felan da olabilir. Ama Ukrayna krizi de kötü futbolu etkilemiş olabilir. Ne enkaz bıraktın be,

42
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title