Haberler

Shower Banyo: Markamızı Dünya Tanısın İstiyoruz

sponsorlu içerik
Güncelleme:

Shower Banyo, markasını dünyaya tanıtmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak çalışıyor.

Shower Banyo satış müdürü Volkan Güneş, "13 yıldır banyo sistemleri konusunda sektörde hizmet veriyoruz. Türkiye'nin en büyük ürün çeşidine ve hizmet ağına sahip firmayız. Türkiye birincisi olduğumuz da istatistiklere yansıyor. Ürün çeşitliliğimiz, hızlı hizmetimiz ve ürünün arkasında durmamızla piyasada tanınıyoruz. Halkımızın bu tarz ihtiyacında bizi de değerlendirmesini istiyoruz." dedi.

BANYOYU KEYFE DÖNÜŞTÜREN HİZMETLER

Volkan Güneş, "Müşterinin her istediği duşa kabin, her istediği ölçüde küvet, jakuzi, sauna ve kompakt sistemler banyoyla suyla temas eden ve keyif veren her türlü hizmeti sunuyoruz. Müşterilerin bizi tercih etmesinin temel nedenleri; ürün çeşidini, servis hizmetini, ürün kalitesini ve yüzde yüz yerli bir firma olmamızı sayabiliriz." şeklinde konuştu.

İHRACAT AĞINI GENİŞLETMEK İSTİYOR

Güneş, "Üretim bandımızın yüzde 30'luk kısımını ihracata yönlendirmiş durumdayız. Avrupa, Afrika ve Arap ülkelerinde 17 noktaya ihracat yapıyoruz ve bunu yükseltmek için elimizden geleni yapıyoruz. 150 kişiden oluşan bir çalışma ekibimiz var ve tam kadro müşterilerimizin isteklerine cevap vermek için çok çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

"MARKAMIZI DÜNYA TANISIN İSTİYORUM"

Volkan Güneş, "Türkiye'nin her tarafına hizmet götürdüğümüz gibi dünyanın her yerine gitmek istiyoruz. İthal ürünlerden yaşanan sıkıntılar var sektörde. Banyolar insanların mahrem yeridir. Bu yüzden hızlı hizmet vermeli ve sorunsuz ürünler üretmeniz gerekiyor. Müşteri şikayeti olmayan tek firmayız. Bizim iddiamız bu işte. Biz Türkiye 'de kendimizi ispatladığımızı düşünüyoruz, bizim hedefimiz markamızın dünyada bilinir olmasını sağlamak. Ülkemiz bu gelişimi hak ediyor." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Volkan Güneş Türkiye İşte İşimiz Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title