Haberler

Türk Futbol Camiası İftarda Bir Araya Geldi

Türk futbol camiasının önde gelen isimleri, Kulüpler Birliği Vakfı'nın iftarında buluştu.

Türk futbol camiasının önde gelen isimleri, Kulüpler Birliği Vakfı'nın iftarında buluştu.

Beşiktaş Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Fikret Orman'ın ev sahipliğinde yapılan iftar yemeğine Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve Fenerbahçe Kulübü'nün yeni başkanı Ali Koç da katıldı. Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu iftar yemeğinde Türk futbolunun önde gelenleri bir araya geldi.

Spor Toto Süper Lig temsilcilerinden Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Demir Grup Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Celalettin Çakıcı, Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu ve birçok davetli iftar davetinde yer aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

İftar davetinden detaylar - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kulüpler Birliği Vakfı Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title