Haberler

Trabzonspor Teknik Direktörü Newton'dan Sörloth ile ilgili transfer açıklaması: Teklifi reddetmek çılgınlık olur

Güncelleme:

Alman ekibi Leipzig'in istediği Alexander Sörloth ile ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, "Bizim istediğimiz ciddi bir rakamı vererek transfer etmek isterse, bunu reddetmek çılgınlık olur" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton, takımdan ayrılacağı gündeme gelen Norveçli golcü Alexander Sörloth ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Newton, Alman kulübü Leipzig'in istediği Sörloth ile ilgili, "Sörloth'un bizimle 1 yıl daha sözleşmesi var. Ancak eğer biri onu bizim istediğimiz ciddi bir rakamı vererek transfer etmek isterse, bunu reddetmek çılgınlık olur" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'UN BU YIL OPSİYONU 6 MİLYON EURO

Bordo-mavililer, Crystal Palace ile yaptığı anlaşma doğrultusunda 1 sezon daha kiralık sözleşmesinin bulunduğu Norveçli golcü için 6 milyon euroluk da satın alma opsiyonuna da sahip. Maçların yüzde 50'sinde oynaması durumunda devreye girecek bu seçenek sonrasında kontratta 9 milyon euroluk bir de çıkış maddesi olacak.

49 MAÇTA 44 GOLE KATKI VERDİ

Geçtiğimiz sezon 49 maçta oynayan 24 yaşındaki golcü, 33 gol ve 11 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eddie Newton Ersun Yanal Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Erhan:

Beş kuruş etmez

2
11
yanıtYanıtla
Zavrak:

Spor klüpleri de al satci al cilala parlat sat, hiçbirinin iyi futbolcuları elinde tutup taraftarına şampiyonluk yaşatma gayesi yok.

7
5
yanıtYanıtla
Thor:

Iyi oyuncular tam adabte olacak şampiyonluk getirecek satılıyor işin kötü sü taraftar destekliyor.Sonrada şampiyon olamiyoruz diye Ağlıyoruz

10
2
yanıtYanıtla
Kartal:

Yok bide şampiyon ol :))) abisi kılıklı. Anca GS a yaran PAF hamsi

yanıt2
yanıt11
Kartal:

Yok bide şampiyon ol :))) abisi kılıklı. Anca GS a yaran PAF hamsi

yanıt0
yanıt2
serçe KILIKLI kartal:

ŞAMPİYON olmamız bir bjk lının bu kadar zoruna gidemez. Sen kartal olamazsın bu yüzden . Ne o yedşiğin hamsinin kılçıkları bir yerine mi battı. . . TRABZONSPORUN fedarasyonlarca ÇALINAN PUANLARININ DÜŞÜNDÜĞÜNDE VİCDANEN de haklısın. Sizin bbüyük başkanın dediği gibi ŞEREFLİ İKİNCİLİKLER ŞANIMIZDANDIR. Tek bir çalınmış m puanımızda ŞAMPİYONLUĞUMUZDA yokdur. . . BUNU SENDE BİLİYORSUN

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ben hocayı sevdim doğrucu adam iyi teklif gelirse tabikide verilmeli

3
4
yanıtYanıtla
Savaş Aşık:

Kulüp olarak finansal rahatlama kısa vadede gelecek olan şampiyonluktan daha önemli.

0
0
yanıtYanıtla
Ahmet Altınbaş:

yattaranın bulunduğu memlekette yattaranın organizasyonu sonucu aç futbolcu organizasyonu yapılsa orda yattara önderliğinde futbol okulu açılsa ts adına yetiştirip satmayla borçlardan kurtulunup süper seviyelere gelebilir trabzon.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title