Haberler

Trabzon'da olay koreografi! "Silahlara sarılmayalım" dediler namlunun ucuna Fenerbahçe'yi koydular

Güncelleme:

Antalyaspor karşısında şampiyonluk maçına çıkan Trabzonspor'da tribünde açılan koreografi Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti. Abdullah Avcı'nın omuzundaki tüfeğin ucuna oturmuş ve elinde, "2010-2011 şampiyonu Trabzonspor" pankartı tutan bir kanaryanın resmedildiği koreografinin, maç öncesi yapılan "Şampiyonluğu kutlarken silahlara sarılmayalım" sloganına yakışmadığı belirtildi.

Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor, Antalyaspor karşısına şampiyonluk için çıktı. Mücadele öncesinde bordo-mavili taraftarların koreografisi, Fenerbahçe taraftarlarını çıldırttı.

KANARYA, TÜFEĞİN NAMLUSUNUN UCUNDA

Galatasaray'ın "Aslan" ve Beşiktaş'ın "Kartal" sembollerinin yerde resmedildiği koreografide Fenerbahçe'nin sembolü kanaryanın Abdullah Avcı'nın omuzundaki tüfeğin ucunda resmedilmesi büyük tepki çekti. Sosyal medyada sarı-lacivertli taraftarlar tarafından eleştiri yağmuruna tutulan koreografinin, maç öncesi yapılan "Silahlara sarılmayalım" çağrısına ters düştüğü belirtildi.

Trabzon'da olay koreografi! 'Silahlara sarılmayalım' dediler namlunun ucuna Fenerbahçe'yi koydular

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (7)

umurka 06:

Düzeysizlik diz boyu, İnşallah bir daha ki şampiyonlukları da 38 yıl sonra olur.

17
8
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

2010 / 2011 sampiyonu belli oda Fenerbahce ne kadar aci koyduysa hic unutamiyorsunuz..... yoksa kupaniz nerede 2010 / 2011 sampiyonu siz iseniz ispatlayin ? bu sezonda hakemlerle sampiyon oldunuz diyorlar.... baska türlü nasil olacakdi degilmi ??? TFF istifa MHk istifa kurullar istifa ancak böyle olursunuz siz sampiyon

14
11
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Cok iyi yapmislar. Rezil bahcem iste. Mesut fis cikti. Ali koc fis cikti.

4
9
yanıtYanıtla
umurka 06:

Utanmazlık, seviyiesizlik her zamanki gibi.

5
6
yanıtYanıtla
Genç vatandaş :

Silahlara sarilanlar bu ülkede hesap vermiyor Fenerbahçe'nin otobüsünü kurşunlayanlar nerde maçı mi izliyor şimdi ?

5
2
yanıtYanıtla
hayrayorum zade:

şu an hiç umudum yok ama vakti geldiğinde devran dönecek o tetiği çekenlerde bulunacak namlunun ucuna koyanlardan da hesap sorulacak siz bu sefer çok fena çizmeyi aştınız gün ola bekleyelim görelim...

3
2
yanıtYanıtla
Murat Vural:

İnsanları futbol vesileyle bilerek kurgulayarak birbirine düşürmeye çalışan bir zihniyetin ürünü olsa gerekir.

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title