Haberler

    Tolunay Kafkas: "Yeni Bir Sistem Uygulayacağız"

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, genç milli takımlarda yeni bir sistem uygulayacaklarını söyledi.

    Kafkas, 19 Yaş Altı Futbol Milli Takım Teknik Direktörü Vedat İnceefe ile Manavgat ilçesindeki bir otelde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

    Kafkas, burada yaptığı açıklamada, genç oyuncu gelişimine önem verdiklerini vurgulayarak, "Şimdiye kadar yapılmamış yeni bir sistem uygulayacağız. İlke ve amaçlarımız doğrultusunda milli takımlar bir oyun planı ve şablonun içerisinde oynama gayretinde olacak. Amacımız, Avrupa kupalarına ve dünya şampiyonalarına katılacak jenerasyonlar hazırlamak." ifadelerini kullandı.

    İyi antrenörler yetiştirmek istediklerini de ifade eden Kafkas, şöyle devam etti:

    "Genç oyuncuları A milli takıma çıkarmak istiyoruz. Geniş bir ekibimiz var. Bu yelpaze içerisinde çok iyi çalışıyoruz. Her yaş grubuna gidiyoruz. Elit oyuncular var. Bizim önceliğimiz elit genç oyuncu bulmak, onları yetiştirmek. İyi oyuncular var, çıkacak oyuncular da var. Yeter ki biz bunlara destek olalım, şans verelim."

    19 Yaş Altı Futbol Milli Takım Teknik Direktörü Vedat İnceefe ise Avrupa Şampiyonası Eleme Turu'nda 6 puan toplayarak Elit Tur'a çıkmayı garantilediklerini hatırlatarak, şunları kaydetti:

    "Slovakya maçını da kazanıp 9 puanla birinci torbadan Elit Tur'a katılmak istiyoruz. Hedefimiz, lider olarak gruptan çıkmak. Rakiplerimiz, Almanya, Hollanda, Fransa ve Belçika. İnşallah, Elit Tur'dan Avrupa şampiyonası, oradan da dünya kupasına gitmek istiyoruz."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Vedat İnceefe Manavgat Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title