Haberler

Tokatsporlu Taraftarları Ağlatan Anma

- Tokatsporlu taraftarları ağlatan anma

TOKAT - Geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını yitiren Tokatspor taraftarı Emre Şenol için yapılan anma yürüyüşünde Tokatsporlu taraftarları gözyaşlarına boğuldu.

Tokatspor Cephe 1969 Taraftar Kulübü'nün tribün liderlerinden 26 yaşındaki Emre Şenol, geçtiğimiz hafta geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Bu hafta Tokatspor'un Fatih Karagümrük ile oynayacağı TFF 2. Lig müsabakası öncesinde anma yürüyüşü düzenleyen taraftarlar, gözyaşları eşliğinde Emre Şenol'un hatırasına marşlar söyledi. Gaziosmanpaşa Bulvarı üzerinde yapılan ve Tokat Gaziosmanpaşa Stadyumunda son bulan yürüyüşe katılan yüzlerce taraftar, yaşlı gözlerle tribün liderlerinin yasını tuttu.

Emre Şenol'un tüm taraftarları birleştiren birisi olduğunu söyleyen Tokatsporlu taraftarlardan Burak Çelik, "Bizimle hep beraber oldu. İyi günde de beraberdi bizlerle, kötü günde de beraberdi. Hep yan yanaydık. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Emre Şenol'un en yakın arkadaşlarından ve Tokatspor Cephe 1969 Taraftar Kulübü Tribün Lideri Fuat Merdane, "Dışarıda da, tribünde de abi kardeştik, arkadaştık, can ciğerdik, kardeştik. O'nun cenazesini yıkamak da bize nasip oldu. Ellerimizle kefenledik. İyi bir arkadaşımızdı. Onun yapmak istediği şey, insanları bir araya getirmek, toplamaktı. Bugün arkadaşlarımız da buradalar, toplandık. Umarım bir yerlerde bunu fark ediyordur, hissediyordur inşallah. Kabri cennet nur olsun" şeklinde konuştu.

Tokatsporlu futbolcular da maç öncesi antrenmanlarına üstlerinde hayatını kaybeden tribün lideri Emre Şenol'un fotoğrafının basılı olduğu tişörtlerle çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Emre Şenol Tokatspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title