Haberler

TFF Başkanvekili Ali Dürüst: Cenk Tosun Yanlış Anlamış

Güncelleme:

TFF Başkanvekili Ali Dürüst, Milli Takımın Tunus ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından, "Cenk Tosun tribünde yaşananları yanlış anlamış" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Ali Dürüst, Milli Takım'ın Tunus ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"CENK TOSUN YANLIŞ ANLAMIŞ"

Cenk Tosun'un tribündeki bazı kişilerle yaşadığı ve kırmızı kart görmesine neden olan olayla ilgili açıklama yapan Ali Dürüst "İyi bir maç oluyordu. Cenk'in babasıyla görüştüm. Tribünde yukarıdan bir meşale atılmış ve meşale Cenk'in babasının arkasındaki kişiye gelmiş. Arkadaki kişi meşaleyi tekrar yukarıya atarken, Cenk'in babası bunu yapmanın doğru olmadığını söylemiş. İyi bir sportmen olarak bir tepkisi olmuş, Cenk de bunu yanlış anlamış" dedi.

TFF Başkanvekili Ali Dürüst: Cenk Tosun Yanlış Anlamış

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cenk Tosun Ali Dürüst Tunus Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

100 gol atsanda kaybol:

Dalga mı geçiyorsun profosyonel futbolcusun 40 tane farklı sözü amatör maçta bile söylüyorlar . Bunu kaldıramıyorsan lütfen milli takımı bırak

15
8
yanıtYanıtla
Az biraz ciddiyet:

peki Ceza verilmiyecekmi, bu ne Laubalilik. Kurumlarımız böyle yönetildiği için bu hallerdeyiz

11
8
yanıtYanıtla
Tarafsız:

Şimdi tam burada Volkan''a haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Volkan maçı en başından bıraktı takımı yalnız bırakmadı demek ki oluyormuş böyle şeyler.

7
6
yanıtYanıtla
Dogrucu:

Cenk in ilk vukuatı bu Volkanın vukuatlarını say say bitmezzz

yanıt1
yanıt0
Tribüne kandim:

.Oğlum sen futbolcusumusun. Tribünü niye izliyorsun. tribün seni izlesin... Volkan Demirel o zaman derhal milli takıma alınmalı.. tribünde herşey olur...

5
1
yanıtYanıtla
Futbolumuz:

Cenk tosun ... Beyefendi kişilik bana göre, bir olaya tepki verdi diye yerden yere vurulmamali, cenk yaptığının yanlış olduğunu. Yapmaması gerektiğini biliyor.

3
2
yanıtYanıtla
tasımasuko:

başlamayan maçta Volkan moralim bozuldu oynayamam diye bırakmıştı. vatan haini yaptınız adamı. şimdi cenk i sınır dışımı edeceksiniz.

1
3
yanıtYanıtla
iş mahkemesi:

cenk tosunda tazminat alırmı kırmızı gördüya hani tff nin türkiyenin parası değil dedilerya

2
1
yanıtYanıtla
Bence:

Bu ergenlerle bir yere varamayız. Bizim yaşlı ve deneyimli olan oyuncularımızın milli takıma davet edilmesini istiyoruz.

0
2
yanıtYanıtla
GS:

Rezalet

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title