Haberler

TFF Başkanı Nihat Özdemir: Sergen Yalçın 1 maç daha takımının başında olamayacak

Güncelleme:

Süper Lig'de koronavirüse yakalanan isimler arasına katılan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın takımının başına ne zaman döneceği belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Yalçın'ın bir maç daha takımının başında yer alamayacağını ancak sonrasında görevinin başında olacağını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, koronavirüs süreci, burada yaşanacak sorunlar ve Sergen Yalçın'ın durumu hakkında konuştu.

EkoTürk TV'den Serhat Ulueren'in, "Sergen Yalçın'ın koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası Beşiktaş'tan erteleme talebi geldi mi?" sorusu üzerine Nihat Özdemir, " Beşiktaş'tan erteleme talebi gelmedi. 'Sergen evde, Murat hocamızla devam edeceğiz' dediler. Trabzon gibi önemli bir deplasmandan 3-1 galibiyetle döndüler" cevabını verdi.

"SERGEN YALÇIN 1 MAÇ DAHA YOK"

Nihat Özdemir, "Sergen Yalçın'a geçmiş olsun. Beşiktaş Başkanı Sayın Çebi'den öğreniyorum. Herhangi bir semptomu yok. Evinde 15 günlük karantina süresini geçiriyor. 1 maç daha takımının başında olamayacak. Sonra olacak." açıklamasını yaptı.

"14 FUTBOLCU GETİRİP OYNAYACAKSINIZ"

Bir takımda çok sayıda koronavirüs testinin pozitif çıkması durumunda yapılacak ile ilgili soruya Özdemir, "TFF Sağlık Kurulu'nun bir kararı var. 14 futbolcuyu yan yana getirip oynayacaksınız. Altyapıdan oyuncu alabilirsiniz. 14 tane sağlam insan bulacaksınız, testi geçmiş. Sahaya çıkacak, oynayacaksınız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Nihat Özdemir Sergen Yalçın Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

GSLİ:

sergencim seni seviyoruz, çok geçmiş olsun. . . harbi adamsın

6
4
yanıtYanıtla
Kelime:

Fenerbahçe liyim ama sergeni severim geçmiş olsun Allah şifalar versin

5
3
yanıtYanıtla
sırların adamı:

futbol sadece antreman değil futbolun bilinmeyen yönlerini bilirim hep aynı hatalar şans diye bir şey yoktur bir milyon verene gerçek futbolu anlatıcam seneye avrupa kupasınıda sallana sallana alırlar hatta dünya kupasınıda çok gizemler var, kimsenin bildiği yok sergen parayı ayarlayıp beni bulsun onu dünya sıtarı yapacak ilim var bende .

2
0
yanıtYanıtla
HARPİA:

Sergen Yalçın''ın DİKKATİNE ! Kendisini bir halt sanan erman toroğlu hazretleri Beşiktaş''tan bir halt olmaz demiş ! Bu ligi 2. defa namağlup bitirelim şu adama Beşiktaş için söylediklerinin hepsini yedirelim derim . o adamın Beşiktaş kelimesini kullanarak konuşması bana göre Beşiktaş için resmen hakarettir .

2
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI:

GECMIS OLSUN HOCA ACIL SIFALAR. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title