Haberler

TFF A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan'dan Fenerbahçe çıkışı: 28 şampiyonluk hakkıysa alması lazım

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuru yapması hakkında TFF A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan, "Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk hakkıysa alır. Hakkıysa alması lazım" diye konuştu. Fenerbahçe'nin başvurusunu sert dille eleştiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in, Soydan'ın bu açıklamalarına nasıl bir yorum getireceği ise merak konusu oldu.

Sarı-Lacivertliler'in 1959 öncesi kazandığı şampiyonlukların sayılması için yaptığı başvurunun tartışmaları büyümeye devam ediyor. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe'nin bu girişimini sert bir dille eleştirmiş ve ligin 1959'dan sonra geçerli olduğunu ifade etmişti. Son olarak ise TFF'nin üst düzey isimlerinden Selim Soydan bu konuda dikkat çekici bir değerlendirme yaptı.

HAKKIYSA ALMASI GEREKİR

Beyaz TV'ye bu konuda görüşünü belirten Selim Soydan, "Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk hakkıysa alır. Haklıysa alması lazım gelir" diye konuştu. Tahkim Kurulu Başkanı Türker Aslan da, "Beni bu tartışmaya sokmayın. Bizim zamanımızda inceledik ve reddettik. Haluk Ulusoy dönemiydi. Fenerbahçe'nin iddiası nedir, yeni delil mi buldular bilmiyorum" diye konuştu.

TFF A Milli Takım Sorumlusu Semih Soydan, F.Bahçe'nin 28 şampiyonluk için yaptığı başvurunun onaylanabileceğini söyledi

BEN ŞAMPİYONLUKLARI ONAYLARDIM

Eski hakem Ahmet Çakar ise "Türkiye Cumhuriyeti ne zaman kurulduysa, TFF ne zaman kurulduysa o tarihlerden beri birinci lig şampiyonlukları sayılmalıdır. Bana spor hakimliği görevini verseler, bu şampiyonlukları onaylardım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Nihat Özdemir Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (76)

derviş:

bence de fenerbahce sonuna kadar haklı ve anasının ak sütü gibi helal olsun.

14
17
yanıtYanıtla
Recep:

Bu kuşlar ağlamaktan yalvarmaya sadaka direnmekten bikmadilar

12
10
yanıtYanıtla
BJK:

YA BIRAKIN NE ZAMANDIR ŞAMPİYON OLAMAYINCA BİZDEN BİŞEY OLMAZ DEDİLER BARİ ESKİLERLE ÖVÜNELİM DİYORLAR O ZAMANDA SİSTEM Mİ VARDİ DÜZGÜN LİG Mİ VARDI BÜTÜN TAKIMLAR BİRLEŞİP MAÇ YAPIYORLADI TFF FENERASYON KABUL EDERSE TÜRK FUTBOLU BİTMİŞTİR.

15
7
yanıtYanıtla
ali:

tarafsız bir tff olmadığı burdan belli

15
7
yanıtYanıtla
tyc:

hakkıysa alır, dedikleri için mi tarafsız :))) amma alışmışsınız hep bana hep bana yaaa

yanıt6
yanıt3
Ultra:

Birde şampiyonlar ligi kupası verin de tam olsun ne güzel anca böyle avunursunuz zaten

12
10
yanıtYanıtla
Sümer:

gs sümer uygarlık zamanında 10 şampiyonluğu var onu da kabul etsinler.

17
4
yanıtYanıtla
metin:

karektersiz fenev birer birer çalınca gsyi geçemediniz 10 anar çalmaya başlıyorsunuz

13
8
yanıtYanıtla
6s li:

ayna ya mı baktın

yanıt3
yanıt3
EN BÜYÜK FENERRR:

BU DA ÇEKEMEYEN 6ALATASARAYLILARA GELSİN :)

8
12
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title