Haberler

Tff 1. Lig

Diyarbakırspor Cumartesi Günü Deplasmanda Oynayacağı Karşıyaka Maçının Hazırlıklarını Sürdürürken, Kulüp Onursal Başkanı Hasan Tanrıseven, "Takımımız İlk Önce İyi Bir Çizgiye Oturmalıdır. Lig Bizim İçin Çok Önemli, Bu Nedenle Kupayı Sonra Düşüneceğiz" Dedi.

Diyarbakırspor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdürürken, kulüp onursal başkanı Hasan Tanrıseven, "Takımımız ilk önce iyi bir çizgiye oturmalıdır. Lig bizim için çok önemli, bu nedenle kupayı sonra düşüneceğiz" dedi.

Diyarbakırspor'un teknik direktör Murat Yiğiter nezaretinde Seyrantepespor kompleksindeki kendi tesislerinde yaptığı idman düz koşu ile başladı. Taktiksel atışlarla şut çalışması yapılan antrenmanda daha sonra Yeşil-kırmızılı oyuncular yarım sahada çift kale maç yaptı. İdman yaklaşık 2.5 saat sürdü.

Diyarbakırspor Onursal Başkanı Hasan Tanrıseven, takımlarının hakem hatalarından kaynaklanan puan kaybı olduğunu belirterek, "Hakemler de insandır hata yapabilir. Bizim şansımıza, iki maçta 4 puan kaybeden taraf biz olduk. Yetkililerden, maçlarımıza adil yönetim gösteren hakemler atamalarını istiyoruz. Bu gerçekleşirse gerçek Diyarbakırspor'un gücü ortaya çıkar. Bizler de üzülmeyiz. Takımımız bir an önce iyi bir çizgiye oturmalıdır. Lig bizim için önemlidir. Deplasmanda oynayacağımız Karşıyaka maçı bizim

için büyük önem arz etmeye başladı. Ligdeki puanımızı ve yerimizi beğenmiyoruz, bunu düzeltmek istiyoruz. Bunun için de büyük çaba göstermeliyiz" dedi.

Teknik Direktör Murat Yiğiter ise, İzmir'de oynayacakları maçın hazırlıklarını Cuma günü sabah yapacakları ter idmanıyla tamamlayıp aynı gün uçakla gideceklerini belirterek, "Bu maçımıza, lige iyi dünüş yapmak hedefiyle çıkacağız. Aynı renge sahip iki takımın mücadelesinden sahadan galip ayrılan taraf biz olmak istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızda, planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Bunu gerçekleştirmek tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Artık başarısızlığa tahammülümüz kalmadı. Kesin olarak düzelmemiz

gerekmektedir. Futbolcularımla yapmış olduğumuz toplantıda her şeyi izah ettim ne yapmaları gerektiğini söyledim. Taraftarlarımızın üzüntüsünü sevince çevirmeliyiz" diye konuştu.

(MG-FA-ERS-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title