Haberler

Nintendo Switch 2'nin Önemli Bir Özelliği Olmayacak

Güncelleme:

Nintendo, 2024 yılında kullanıcıların beğenisine sunacağı Nintendo Switch 2'nin OLED ekranla gelmeyeceğini açıkladı. Modelin LCD panelle geleceği belirtiliyor.

2017 yılında ölmek üzere olan el konsolu pazarına adeta bir can suyu olarak piyasaya sürülen Nintendo Switch, 2023 yılı itibariyle tarihin en çok satan oyun konsollarından birisi konumunda. Nintendo, başarılı işlere imza atan bu konsolun devam modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor ve henüz tam belli olmasa da 2024 yılında Nintendo Switch 2'yi kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Son ortaya çıkan bir rapor yaklaşan modelin önemli bir özellikten yoksun olacağını gözler önüne seriyor.

Nintendo Switch 2 OLED ekranla gelmeyecek

2017 yılında satışa çıkan orijinal Nintendo Switch, teknik özellikleri ve tasarımıyla dönemine göre oldukça iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyordu. LCD panele ev sahipliği yapan model, ilk etapta kullanıcılar tarafından kabul görse de OLED ekranların yaygınlaşmasıyla ve LCD'nin yeterli gelmemesinin ardından Nintendo'da bir değişim ihtiyacına neden oldu. Bu noktada 2021'in sonlarında Nintendo Switch OLED vitrine çıktı.

Görünüşe göre Nintendo, Switch 2 konsolunda da öncekilere benzer bir yol izleyecek. Zira son raporlar modelin kullanıcıların beklentilerin aksine LCD panelle geleceğini iddia ediyor. Eğer söylentiler doğruysa ürün çıkış yaptıktan birkaç yıl sonra OLED sürümünü görmemiz kuvvetle muhtemel.

Yüzyılın sorusu yanıt buldu: Nintendo Switch GTA 5'i çalıştırır mı?

Switch, donanımsal açıdan PS4 ve Xbox One gibi geçmiş nesil konsollarının bir hayli gerisinde. Hatta, kısa bir süre önce çıkış yapan The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom gibi oyunlarda yaşanan performans sorunları bunun en büyük göstergesi. Ancak bu sorun yaklaşan Switch 2 modeliyle çözülecek. Zira geçmiş raporlar ürünün Xbox One ve PS4'e yakın bir oyun performansı sunacağını gözler önüne seriyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Nintendo Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title