Haberler

Lüleburgaz Belediyesi, E-Devlet'te yeni su abonelik işlemlerini uygulamaya sundu

Güncelleme:

Lüleburgaz Belediyesi, vatandaşların su abonelik işlemlerini daha kolay yapabilmesi için E-Devlet üzerinden 'Abonelik Sözleşme fesih başvurusu' ve 'Yeni Abonelik Başvurusu' işlemlerini hizmete sundu.

Lüleburgaz Belediyesi, E-devlet'te iki yeni işlemi uygulamaya sundu. Vatandaşlar artık su abonelik işlemlerinde "Abonelik Sözleşme fesih başvurusu" ve "Yeni Abonelik Başvurusu" işlemlerini E-Devlet üzerinden yapabilecek.

Lüleburgaz Belediyesi vatandaşın su abonelik ve fesih işlemlerini daha kolay yapabilmesi için E-Devlet üzerinden iki uygulamayı hizmete sundu. Bu doğrultuda vatandaşlar E-Devlet'e yeni eklenen "Abonelik Sözleşme Fesih Başvurusu" ve "Yeni Abonelik (Abonelik Devri/ İsim Değişikliği) Başvurusu" işlemleri sekmelerinden su aboneliğiyle ilgili belediyeye gelmeden bir tıkla işlerini halledebilecekler. Tüm bunlarla birlikte Lüleburgaz Belediyesi halihazırda E-Devlet'te, "Beyan Bilgileri Sorgulama", "Sicil Bilgileri Sorgulama", "Tahakkuk Bilgileri Sorgulama", "Tahsilat Bilgileri Sorgulama" gibi alanlarda da işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Kaynak: ANKA / Teknoloji

Lüleburgaz E-Devlet Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title