Haberler

    Jim Dalrymple: Apple Music Tam Bir Kabus

    Ünlü blogger Apple'ın müzik servisini eleştirdi.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Apple'la ilgili sağlam bağlantıları olan Apple blogger'ı Jim Dalrymple, geçtiğimiz günlerde paylaştığı "Apple Music bir kabus ve onunla işim bitti" başlıklı yazısıyla Cupertino'lu şirketin kulislerinde kargaşaya neden oldu.


    Dalrymple kısaca müzik servisinin hayal kırıklığı olduğunu belirtirken, kişisel müzik kütüphanesinden binlerce şarkının silindiğini vurguladı.


    Eleştiri yazısından sonra Apple PR'ı ile iletişime geçen Dalrymple,bu sefer başka bir yazı daha paylaştı. Jim Dalrymple müziklerinin %99 geri döndüğünü paylaşırken, "Eksik ve kayıp şarkılar hatasının kısa süre içinde düzeltildiğini gördüm."açıklamasında bulundu. Halen diğer şarkılara ne olduğu hakkında herhangi bir fikrinin olmadığını da vurgulamaktan geri kalmadı.


    Bazı gözlemcilere göreyse Apple, iOS cihazlar sayesinde herhangi bir müzik servisini kullanmayan tüketicilere ulaşmayı ve diğer müzik servislerini ise bu şekilde geçmeyi planlıyor. Hatta iOS 9'la beraber Apple Music bir takım değişikliklerin olabileceğine dair dedikodular var.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title