Haberler

    Epic Games Mobilcileri Coşturuyor: Fortnite'ın 7.30 Sürümü Yayınlandı

    Steam'le girdiği savaşla oyun dünyasının gündemine oturan Epic Games, mobil oyuncuları da unutmayarak 7.30 sürümünü yayınladı.

    Epic Games, bir yandan oyunun Switch versiyonu için büyük bir güncelleme planlarken bir yandan da iOS ve Android oyuncuları için yenilikler sunmaya devam ediyor. Daha önce resmi olmayan şekillerde controller kullanan oyuncular için resmi destek geldi. Bununla birlikte oyuna Chiller bombası ve yeni bir turnuva eklendi.

    Oyunu iOS'ta deneyimleyenler için MFI Controller desteği getirildi. Buna ek olarak Steelseries Nimbus ve Gamevice'de artık oyunda kullanılabilen cihazlar arasında. Android kullanıcıları için daha fazla iyi haberimiz var: Buna göre Galaxy Note 9, Honor View 20 ve Mate 20 X modellerine 60 FPS desteği getirildi. Bu sayede oyun çok daha akıcı ve keyifli bir hal alacak.

    Eğer siz de güncellenen 7.30 sürümüyle Fortnite'ı indirmek isterseniz aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz Açıklaması

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title