Haberler

Electronic Arts Cd Projekt Red 'İ Satın Alabilir !

The Witcher gibi efsanevi bir seriyi bizlere sunan ve şu sıralar yoğun bir şekilde Cyberpunk 2077 isimli projeye yoğunlaşan CD Projekt RED için kan donduracak bir haber yayınlandı!

Untitled-1

The Witcher gibi efsanevi bir seriyi bizlere sunan ve şu sıralar yoğun bir şekilde Cyberpunk 2077 isimli projeye yoğunlaşan CD Projekt RED için kan donduracak bir haber yayınlandı!

Şuan için bir haberden ziyade, söylenti olarak değerlendirebileceğimiz olay, CD Projekt RED firmasında çalışan bir kişi tarafından oyun gündeminde şok etkisi yaratmayı başardı. Çalışanın internette yayınladığı; "Ben CD Projekt RED çalışanlarından bir tanesiyim ve sizlere kötü bir haberim var. Yöneticimiz büyük ihtimalle Electronic Arts ile birlikte çalışma üzerine görüşmeler yapıyor. Electronic Arts temsilcileri stüdyomuzu ziyarete geldi ve üst yönetim kadrosuyla görüşme yaptı. Yakın zamanda herhangi bir oyun çıkartmayacağız, yani bu bir dağıtım anlaşması olamaz. Geriye kalan tek ihtimal ise, Eloctronic Arts bizi satın almak istiyor." açıklaması CD Projekt RED hayranlarını ciddi anlamda germeyi başardı.

Haberin başında da belirttiğimiz gibi, bu durum şuan için sadece bir söylentiden ibaret. Lakin, bu haber eğer doğruysa CD Projekt RED ilerleyen yıllarda çok daha farklı bir tutum içerisine girebilir. Bildiğiniz gibi EA, her sene çıkarttığı oyun serileri ve DLC mantığıyla çok uzun süredir eleştirilmekte. Bol DLC paketine sahip her sene gelecek The Witcher oyunu görmek isteyen yoktur diye düşünüyoruz.

Konuyla ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Güncelleme: Haberin çıkışından bir süre sonra CD Projekt RED firmasının çalışanlarından Marcin Momot, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla söylentiyi yalanladı.

Just bumped into Marcin Iwinski – it was new to him. I guess the "informer" has better insight than thefounder. : )

— Marcin Momot (@Marcin360)

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title