Haberler

    Breaking Bad'in 6. Sezonu Gelecek Mi?

    Emmy Ödülleri'ni de toplayan efsane dizi Breaking Bad'in 6. sezonu iddiaları gündeme bomba gibi oturdu.

    Emre Çetinkaya - -

    Dizi tarihinin en iyi dizilerinden birisi olarak gösterilen Breaking Bad, geçen senenin sonlarına doğru final yapmıştı. Finaliyle dizinin hayranlarını kendisine daha çok hayran bırakmayı başaran yapım son olarak geçen gece düzenlenen 66. Emmy Ödülleri'nde de neredeyse tüm ödülleri toplayarak başarısını bir kez daha tescillemişti. Geçtiğimiz günlerde gelen bir haber ise dizinin hayranlarını bir hayli heyecanlandırmaya yetmişti.


    National Report'ungeçtiğimiz günlerde yapmış olduğu haberde(spoiler uyarısı), Breaking Bad'in yaratıcısı Vince Gilligan'ın dizinin 6. sezonunu duyurduğu, çekimlerinin 2015'in başında başlayacağı ve Walt'un ölmediği yazıyordu. Bu haber sosyal ağlarda o kadar hızlı yayıldı ki bir anda herkes büyük bir heyecana kapıldı.


    Ancak çok geçmeden işin aslı çıktı. Mashable'ın yapmış olduğu habere göre bu haber aslında sahte bir haberdi. Bu haberi yapan site ise zaten bu tarz sahte haberleriyle bilinen bir siteydi.


    Diğer taraftan AMC konuyla alakalı bir yorum yapmadı. Ne diyorsunuz, dizinin 6. sezonu olsa nasıl olurdu?





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title