Haberler

    Avengers: Endgame'in Imdb'deki Birinciliği Kısa Sürdü: İşte Sıralamadaki Yeni Yeri

    Tüm zamanların en çok hasılat yapan filmlerinden biri olmasına kesin gözüyle bakılan Avengers: Endgame, IMDb'deki liderliğini kısa sürede kaptırdı.

    Sinema tarihinin en çok izlenen ve en fazla hasılat toplamayı başaran filmlerinden biri olması beklenen Avengers: Endgame, yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi bir veri tabanı IMDb'ye oldukça etkileyici bir giriş yapmış ve 9,3'lük puanı ile tüm zamanların en beğenilen filmi olmuştu.

    Avengers: Endgame'in IMDb'deki liderliği fazla uzun sürmedi. Filme giden kişi sayısı arttıkça IMDb puanı yeniden şekillenen Avengers: Endgame, 8,8 ortalama puana kadar gerilemiş durumda. IMDb'nin en çok beğenilen filmler listesine zirveden giriş yapan Avengers: Endgame, an itibarıyla tüm zamanların en beğenilen 9. filmi konumunda.

    Avengers: Endgame, listeye zirveden giriş yaptığı için 9. sıraya gerilemesi başarısızlık gibi görünebilir ancak listede Avengers: Endgame'i geride bırakan filmlerinin tamamının hemen herkes tarafından beğenilen kült filmler olduğunu ve bu 8 filmden yalnızca 2 tanesinin 2000 yılından sonra vizyona girdiğini düşünürsek Avengers: Endgame'in 21. yüzyılın en başarılı filmlerinden biri olduğunu söyleyebiliriz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title