Haberler

    Taylan Antalyalı, Serenay Sarıkaya'nın büyük hayranı çıktı: Tanıştırın beni onunla

    Güncelleme:

    A Milli Takım ve Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Taylan Antalyalı, giydiği tişört nedeniyle gündeme oturdu. Instagram hesabından bir arkadaşının hikayesini kendi takipçileriyle paylaşan futbolcunun tişörtünde gökkuşağı renkleriyle 'Powered by Pride' (Gururla destekliyorum) yazması tepkilere neden oldu.

    TEPKİLERİN ARDINDAN FOTOĞRAFI KALDIRDI

    Sosyal medyada bazı kullanıcılar futbolcuyu desteklerken bazı kullanıcılar ve futbol yorumcuları da tepki gösterdi. Taylan Antalyalı gelen tepkilerin ardından fotoğrafı Instagram hesabından kaldırdı.

    "TANIŞTIRIN BENİ ONUNLA"

    Bütün bu gelişmelerin ardından Taylan Antalyalı'nın 2012 yılında Facebook hesabından yaptığı dikkat çekici bir paylaşım ortaya çıktı. Taylan Antalyalı'nın henüz 17 yaşındayken oyuncu Serenay Sarıkaya'ya hayran olduğu ortaya çıktı. Ünlü futbolcu, söz konusu paylaşımında, "Serenay Sarıkaya çok seksi. Tanıştırın beni onunla" ifadelerini kullanmış.

    Taylan Antalyalı, Serenay Sarıkaya'nın büyük hayranı çıktı: Tanıştırın beni onunla

    Kaynak: Snob Magazin / Spor

    Serenay Sarıkaya Taylan Antalyalı Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (10)

    y d:

    Adamın 2012 yılında attığı tivit gündem olmuş. Bir açık yakalamak için 9 yıl öncesine kadar araştırılmış adamın yazdıkları. Ne boş insanlarız yemin ediyorum yaa.

    145
    16
    yanıtYanıtla
    Murat yılmaz :

    Hakkaten yaa..

    yanıt13
    yanıt1
    FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

    Arkadaşım o Erkeklerle çıkar.

    72
    43
    yanıtYanıtla
    Eren İsmail:

    LGBT ile serenayla gibi boş işlerle uğraşacağına futboluna bak kendini gelistir. Bizim topçular zaten bu yüzden yükselmiyor.

    61
    14
    yanıtYanıtla
    Phasmida :

    1. Üslup yanlış. 2. Yaşın ve tecrüben yetersiz kalabilir. 3. Bu işler öyle sosyal medya üzerinden olmaz, kendini piyasa ediyorsun. Saman altından su yürüten abilerine sor biraz. 4. Futbolunla gündem olman gerekirken nelerin peşindesin. İlk formsuz maçında bu haberlere atıf alırsın.

    40
    24
    yanıtYanıtla
    y d:

    Tarihe bakarsan 2012 yılında atmış o tiwiti. Hemen yargılamayın

    yanıt9
    yanıt3
    Polat Yilmaz:

    9 yıl önceki de olsa adam paylaşımında "tanıştırın beni şununla" kelimesini kullanıyor. adam sanki maldan bahsediyor.

    40
    11
    yanıtYanıtla
    Caner Açar:

    Kim bu tanımamda 2012 de gençken yazılmış bir şey. Şimdi gündem olması çok saçma. Ergenlik zamanı yazılmış sonuçta.

    46
    3
    yanıtYanıtla
    Abdullah Atik:

    Bas parayı al karayı

    30
    18
    yanıtYanıtla
    tövbekar 34:

    kim kimi severse ondandir

    18
    3
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title